VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorih

Žal je tudi v naši državi ustaljena praksa voznikov, da se predvsem ob toči in slabem vremenu na avtocestah zaustavljajo v predorih ter pod nadvozi.

Takšno početje je smrtno nevarno, kar dokazuje video posnetek, ki prihaja iz Kitajske.

Zaradi slabega vremena so nespametni vozniki svoja vozila zaustavili že na začetku predora, s tem pa poskrbel za neizogibno past drugim voznikom. Hitro je prišlo do naleta nekaj vozil, nato je v stoječo kolono treščil še tovornjak.

Grozljivke, ki jo je ujela kamera za nadzor prometa, tu še zdaleč ni bilo konec. Številni vozniki svojih vozil niso mogli pravočasno zaustaviti - predvsem vozniki tovornjakov.

Zaradi množičnega trčenja je na enem izmed tovornjakov začelo tudi goreti. Brez dvoma video posnetek, ki bi si ga morali ogledati vsi vozniki, ki se ob slabem vremenu ustavljajo v predorih ter pod nadvozi!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Kaka finta..., v tem predoru pa za razliko od vseh naših morajo plužiti sneg...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!