VIDEO: Grozljivi posnetki iz ljubljanskega vrtca, tako je lastnica mučila otroke

Slovenijo je v teh dneh pretresel nov škandal. V ljubljanskem zasebnem vrtcu Kengurujčki so z otroki vzgojitelji ravnali naprimerno in surovo.

Po besedah Vida Stariča Holobarja, vodje sektorja za predšolsko vzgojo, omenjeni vrtec v resnici sploh ni vrtec.

Vzgojiteljica, ki je obenem tudi lastnica omenjenega zavoda Kengurujčki, naj bi otroke silila jesti tudi takrat, ko niso želeli. Hrano jim je tlačila v usta, v kolikor so jo izbruhali, pa jim je vso vsebino znova postregla z žlico.

Pred spanjem jih je na tesno zavila v rjuhe in žaklje, nato pa položila v posteljico ter prekrila z vzmetnico, da otroškega jokanja ne bi bilo slišati.

Slovenijo so danes pretresli grozljivi video posnetki ravnanja z malčki, ki jih je na mobilni telefon posnela vzgojiteljica, ki je v zavodu delala šele tri tedne. Ker njena opozorila že v prvem tednu niso zalegla, je vse skupaj posnela, nato pa video posnetke predala policistom.

Starši so otroke že izpisali iz zavoda, spletna stran zavoda Kengurujčki pa ne deluje več. Lastnica vse očitke zavrača.

Poglejte si grozljive prizore iz ljubljanskega vrtca, ki so danes pretresli Slovenijo!

Vir: Dnevnik, Slovenija 1
1
Sanja Rozman
Pred 1 mesecem
Zelo zelo prizadeta pa je, to pa res
-1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem

Pričujoči posnetek spričo resolucije gnilega krompirja ne more biti dokazni material.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil