VIDEO: Grozljivi posnetki iz ljubljanskega vrtca, tako je lastnica mučila otroke

Slovenijo je v teh dneh pretresel nov škandal. V ljubljanskem zasebnem vrtcu Kengurujčki so z otroki vzgojitelji ravnali naprimerno in surovo.

Po besedah Vida Stariča Holobarja, vodje sektorja za predšolsko vzgojo, omenjeni vrtec v resnici sploh ni vrtec.

Vzgojiteljica, ki je obenem tudi lastnica omenjenega zavoda Kengurujčki, naj bi otroke silila jesti tudi takrat, ko niso želeli. Hrano jim je tlačila v usta, v kolikor so jo izbruhali, pa jim je vso vsebino znova postregla z žlico.

Pred spanjem jih je na tesno zavila v rjuhe in žaklje, nato pa položila v posteljico ter prekrila z vzmetnico, da otroškega jokanja ne bi bilo slišati.

Slovenijo so danes pretresli grozljivi video posnetki ravnanja z malčki, ki jih je na mobilni telefon posnela vzgojiteljica, ki je v zavodu delala šele tri tedne. Ker njena opozorila že v prvem tednu niso zalegla, je vse skupaj posnela, nato pa video posnetke predala policistom.

Starši so otroke že izpisali iz zavoda, spletna stran zavoda Kengurujčki pa ne deluje več. Lastnica vse očitke zavrača.

Poglejte si grozljive prizore iz ljubljanskega vrtca, ki so danes pretresli Slovenijo!

Vir: Dnevnik, Slovenija 1
1
Sanja Rozman
Pred 20 tedni
Zelo zelo prizadeta pa je, to pa res
-1
JeklenaPest
Pred 20 tedni

Pričujoči posnetek spričo resolucije gnilega krompirja ne more biti dokazni material.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?