VIDEO: Grozljivi posnetki iz ljubljanskega vrtca, tako je lastnica mučila otroke

Slovenijo je v teh dneh pretresel nov škandal. V ljubljanskem zasebnem vrtcu Kengurujčki so z otroki vzgojitelji ravnali naprimerno in surovo.

Po besedah Vida Stariča Holobarja, vodje sektorja za predšolsko vzgojo, omenjeni vrtec v resnici sploh ni vrtec.

Vzgojiteljica, ki je obenem tudi lastnica omenjenega zavoda Kengurujčki, naj bi otroke silila jesti tudi takrat, ko niso želeli. Hrano jim je tlačila v usta, v kolikor so jo izbruhali, pa jim je vso vsebino znova postregla z žlico.

Pred spanjem jih je na tesno zavila v rjuhe in žaklje, nato pa položila v posteljico ter prekrila z vzmetnico, da otroškega jokanja ne bi bilo slišati.

Slovenijo so danes pretresli grozljivi video posnetki ravnanja z malčki, ki jih je na mobilni telefon posnela vzgojiteljica, ki je v zavodu delala šele tri tedne. Ker njena opozorila že v prvem tednu niso zalegla, je vse skupaj posnela, nato pa video posnetke predala policistom.

Starši so otroke že izpisali iz zavoda, spletna stran zavoda Kengurujčki pa ne deluje več. Lastnica vse očitke zavrača.

Poglejte si grozljive prizore iz ljubljanskega vrtca, ki so danes pretresli Slovenijo!

Vir: Dnevnik, Slovenija 1
1
Sanja Rozman
Pred 2 tedni
Zelo zelo prizadeta pa je, to pa res
-1
JeklenaPest
Pred 2 tedni

Pričujoči posnetek spričo resolucije gnilega krompirja ne more biti dokazni material.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice