VIDEO: Grozljivi posnetki iz Rusije, v skladišču streliva odjeknile eksplozije

V vojaškem oporišču v sibirski regiji Krasnojarsk v Rusiji je včeraj popoldan prišlo do obsežnega požara. Kmalu zatem je odjeknilo več eksplozij, pri katerih je bilo ranjenih več ljudi.

Po zadnjih podatkih naj bi v skladišču bilo okoli 40.000 topniških izstrelkov, kalibra 125 in 152 milimetrov.

Ministrstvo je sporočilo, da je ogenj popolnoma pogašen, zadnje eksplozije pa so na kamere posneli še okoli 5. ure po moskovskem času, torej okoli 4. ure po našem.


Oblasti so zaradi požara in obsežnih eksplozij evakuirale prebivalce v krogu 20 kilometrov od skladišča, v incidentu pa je bilo po zadnjih podatkih poškodovanih 12 ljudi. O smrtnih žrtvah mediji ne poročajo.

Na srečo v mestu Ačinsk in drugih naseljih v bližini skladišča ni prišlo do večje škode. Pravi čudež - ena izmed eksplozij je bila tako silovita, da je na nebu bil viden mogočen udarni val.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Amaterskih snemalcev je zopet bilo po volji mnogo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!