VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!

V središču Splita se je včeraj zgodila tragedija, pri kateri so življenje izgubile tri osebe.

Osumljenec za strelski pohod je 25-letni Filip Zavadlav, streljanje pa naj bi bilo povezano z dolgovi njegovega brata in drogami.

Včeraj so ob 15:35 v središču Splita odjeknili streli. 25-letnik je s kalašnikovo začel streljati in pri tem ubil tri moške. Dva sta življenje izgubila na kraju dogodka, tretji je hudim poškodbam podlegel v bolnišnici. Policija je storilca prijela manj kot tri ure po streljanju, ta pa se aretaciji ni upiral.

Snemala se je, v ozadju pa streli:


Hrvaški mediji pišejo, da naj bi 25-letnik ustrelil preprodajalce droge, ki naj bi jim njegov brat dolgoval večje količine denarja. Preprodajalci so v zadnjem času vse bolj pritiskali nanj, po neuradnih podatkih pa naj bi prišli tudi na njegov dom, kjer so mu grozili.

Med komentarji je na hrvaških portalih moč zaslediti mnogo podpore za morilca, preiskava dogodka pa je še vedno v teku.


0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Če je pobil sileđije in kriminalce, ki uničujejo mladino z drogo, potem ga podpiram!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice