VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!

V središču Splita se je včeraj zgodila tragedija, pri kateri so življenje izgubile tri osebe.

Osumljenec za strelski pohod je 25-letni Filip Zavadlav, streljanje pa naj bi bilo povezano z dolgovi njegovega brata in drogami.

Včeraj so ob 15:35 v središču Splita odjeknili streli. 25-letnik je s kalašnikovo začel streljati in pri tem ubil tri moške. Dva sta življenje izgubila na kraju dogodka, tretji je hudim poškodbam podlegel v bolnišnici. Policija je storilca prijela manj kot tri ure po streljanju, ta pa se aretaciji ni upiral.

Snemala se je, v ozadju pa streli:


Hrvaški mediji pišejo, da naj bi 25-letnik ustrelil preprodajalce droge, ki naj bi jim njegov brat dolgoval večje količine denarja. Preprodajalci so v zadnjem času vse bolj pritiskali nanj, po neuradnih podatkih pa naj bi prišli tudi na njegov dom, kjer so mu grozili.

Med komentarji je na hrvaških portalih moč zaslediti mnogo podpore za morilca, preiskava dogodka pa je še vedno v teku.


0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če je pobil sileđije in kriminalce, ki uničujejo mladino z drogo, potem ga podpiram!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!