VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!

V središču Splita se je včeraj zgodila tragedija, pri kateri so življenje izgubile tri osebe.

Osumljenec za strelski pohod je 25-letni Filip Zavadlav, streljanje pa naj bi bilo povezano z dolgovi njegovega brata in drogami.

Včeraj so ob 15:35 v središču Splita odjeknili streli. 25-letnik je s kalašnikovo začel streljati in pri tem ubil tri moške. Dva sta življenje izgubila na kraju dogodka, tretji je hudim poškodbam podlegel v bolnišnici. Policija je storilca prijela manj kot tri ure po streljanju, ta pa se aretaciji ni upiral.

Snemala se je, v ozadju pa streli:


Hrvaški mediji pišejo, da naj bi 25-letnik ustrelil preprodajalce droge, ki naj bi jim njegov brat dolgoval večje količine denarja. Preprodajalci so v zadnjem času vse bolj pritiskali nanj, po neuradnih podatkih pa naj bi prišli tudi na njegov dom, kjer so mu grozili.

Med komentarji je na hrvaških portalih moč zaslediti mnogo podpore za morilca, preiskava dogodka pa je še vedno v teku.


0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Če je pobil sileđije in kriminalce, ki uničujejo mladino z drogo, potem ga podpiram!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!