VIDEO: Grozljivi posnetki prevoza živine, vozijo jih tudi čez Slovenijo

Člani švicarsko-nemške in izraelske organizacije za zaščito živali opozarjajo, da so mnoge živali na svoji poti lačne, dehidrirane in prekrite z lastnimi iztrebki.

V premajhnih prikolicah nimajo dovolj prostora, mnoge živali pa poti ne preživijo.

Splet je obkrožil video posnetek članov omenjenih organizacij po tem, ko so spremljali pot 361 telet in bikov iz Litve do Izraela.

Celotno potovanje je trajalo od 24. julija do 3. avgusta letos, mnoge živali pa naporne poti zaradi grozljivih razmer niso preživele.

In če si mnogi Slovenci še vedno zatiskamo oči, da se to pri nas ne dogaja, temu v resnici ni tako. V zgodbo je namreč vključena tudi Slovenija, saj je živina do Izraela prišla prav prek Luke Koper.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
To je dobesedno grozljivka, ne pa kot je pred kakim dnevom rekel Posedi, "ni najboljše". Dol s Posedijem, Hitri, ti pa vzemi tableto, če vidiš, da ti popušča...
0
Hitri Voznik
Pred 5 tedni
Ja in
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika