VIDEO: Grozljivi posnetki prevoza živine, vozijo jih tudi čez Slovenijo

Člani švicarsko-nemške in izraelske organizacije za zaščito živali opozarjajo, da so mnoge živali na svoji poti lačne, dehidrirane in prekrite z lastnimi iztrebki.

V premajhnih prikolicah nimajo dovolj prostora, mnoge živali pa poti ne preživijo.

Splet je obkrožil video posnetek članov omenjenih organizacij po tem, ko so spremljali pot 361 telet in bikov iz Litve do Izraela.

Celotno potovanje je trajalo od 24. julija do 3. avgusta letos, mnoge živali pa naporne poti zaradi grozljivih razmer niso preživele.

In če si mnogi Slovenci še vedno zatiskamo oči, da se to pri nas ne dogaja, temu v resnici ni tako. V zgodbo je namreč vključena tudi Slovenija, saj je živina do Izraela prišla prav prek Luke Koper.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
To je dobesedno grozljivka, ne pa kot je pred kakim dnevom rekel Posedi, "ni najboljše". Dol s Posedijem, Hitri, ti pa vzemi tableto, če vidiš, da ti popušča...
0
Hitri Voznik
Pred 2 meseci
Ja in
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!