VIDEO: Grozljivi posnetki prevoza živine, vozijo jih tudi čez Slovenijo

Člani švicarsko-nemške in izraelske organizacije za zaščito živali opozarjajo, da so mnoge živali na svoji poti lačne, dehidrirane in prekrite z lastnimi iztrebki.

V premajhnih prikolicah nimajo dovolj prostora, mnoge živali pa poti ne preživijo.

Splet je obkrožil video posnetek članov omenjenih organizacij po tem, ko so spremljali pot 361 telet in bikov iz Litve do Izraela.

Celotno potovanje je trajalo od 24. julija do 3. avgusta letos, mnoge živali pa naporne poti zaradi grozljivih razmer niso preživele.

In če si mnogi Slovenci še vedno zatiskamo oči, da se to pri nas ne dogaja, temu v resnici ni tako. V zgodbo je namreč vključena tudi Slovenija, saj je živina do Izraela prišla prav prek Luke Koper.
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
To je dobesedno grozljivka, ne pa kot je pred kakim dnevom rekel Posedi, "ni najboljše". Dol s Posedijem, Hitri, ti pa vzemi tableto, če vidiš, da ti popušča...
0
Hitri Voznik
Pred 13 tedni
Ja in
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!