VIDEO: Grozljivi prizori iz klavnice na Poljskem. Jemo takšno meso tudi Slovenci?

Na Poljskem javnost razburja nova mesna afera. V eno izmed klavnic se je pod krinko odpravil novinar, njegova naloga pa je tam bila, da meso bolne krave spravi v takšno stanje, da bi izgledalo zdravo za uživanje.

In če si mnogi mislimo, da se nas mesna afera iz Poljske ne tiče, temu v resnici ni tako.

Poljska je nameč ena izmed večjih izvoznic mesa v Evropi, njihovo meso pa se prodaja tudi v Sloveniji. Veterinarji so klavnici na Poljskem gledali skozi prste in podpisovali certifikate o ustrezni kvaliteti mesa, četudi mesa fizično niso preverili. Prav zato je v obtok prišlo meso krav z ognojki in tumorji. Omenjena klavnica je za precej bolj ugodne cene kupovala bolne krave, nato pa meso predelovala tako, da je na prvi pogled izgledalo zdravo.

Se mar takšne stvari dogajajo tudi v ostalih klavnicah širom Evrope? Ob aferi si tudi mnogi Slovenci postavljajo vprašanje, kako kvalitetno je meso, ki ga kupimo v trgovinah.

Poglejte si, kakšnim prizorom je bil novinar pod krinko priča med svojim delom v Poljski klavnici!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo