VIDEO: Grozljivi prizori iz klavnice na Poljskem. Jemo takšno meso tudi Slovenci?

Na Poljskem javnost razburja nova mesna afera. V eno izmed klavnic se je pod krinko odpravil novinar, njegova naloga pa je tam bila, da meso bolne krave spravi v takšno stanje, da bi izgledalo zdravo za uživanje.

In če si mnogi mislimo, da se nas mesna afera iz Poljske ne tiče, temu v resnici ni tako.

Poljska je nameč ena izmed večjih izvoznic mesa v Evropi, njihovo meso pa se prodaja tudi v Sloveniji. Veterinarji so klavnici na Poljskem gledali skozi prste in podpisovali certifikate o ustrezni kvaliteti mesa, četudi mesa fizično niso preverili. Prav zato je v obtok prišlo meso krav z ognojki in tumorji. Omenjena klavnica je za precej bolj ugodne cene kupovala bolne krave, nato pa meso predelovala tako, da je na prvi pogled izgledalo zdravo.

Se mar takšne stvari dogajajo tudi v ostalih klavnicah širom Evrope? Ob aferi si tudi mnogi Slovenci postavljajo vprašanje, kako kvalitetno je meso, ki ga kupimo v trgovinah.

Poglejte si, kakšnim prizorom je bil novinar pod krinko priča med svojim delom v Poljski klavnici!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!