VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!

Dars je na Facebook strani Vozimo pametno z DARS objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametne prizore na naših avtocestah.

Kamere so posnele nekaj nepazljivih voznikov, ki so s svojim početjem ogrožali svoja življenja in življenja drugih udeležencev v prometu.

"Tile primeri bi se lahko kmalu tragično končali! Kadar se morate nujno ustaviti na odstavnem pasu ali v odstavni niši, se zavedajte, da na cestišču niste varni. Zato se čim prej umaknite za varnostno ograjo," ob video posnetku opozarjajo na Darsu.

Številne prizore z naših avtocest na Darsu objavljajo z razlogom ozaveščanja voznikov. Ob nepravilnem ravnanju lahko namreč pride do hudih posledic s tragičnim koncem.

Na odstavnem pasu je prepovedano ustavljanje, razen v primeru okvare vozila. Če se tam ustavite v sili, vklopite utripalke, oblecite odsevni jopič in postavite varnostni trikotnik. Ob tem se umaknite za ograjo, saj lahko pride do naleta vozil.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ja.., enih je res prav dosti v hlačah, da si upajo kaj takega. In taistih je potem čisto malo v trugi ali v žari.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!