VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!

Dars je na Facebook strani Vozimo pametno z DARS objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametne prizore na naših avtocestah.

Kamere so posnele nekaj nepazljivih voznikov, ki so s svojim početjem ogrožali svoja življenja in življenja drugih udeležencev v prometu.

"Tile primeri bi se lahko kmalu tragično končali! Kadar se morate nujno ustaviti na odstavnem pasu ali v odstavni niši, se zavedajte, da na cestišču niste varni. Zato se čim prej umaknite za varnostno ograjo," ob video posnetku opozarjajo na Darsu.

Številne prizore z naših avtocest na Darsu objavljajo z razlogom ozaveščanja voznikov. Ob nepravilnem ravnanju lahko namreč pride do hudih posledic s tragičnim koncem.

Na odstavnem pasu je prepovedano ustavljanje, razen v primeru okvare vozila. Če se tam ustavite v sili, vklopite utripalke, oblecite odsevni jopič in postavite varnostni trikotnik. Ob tem se umaknite za ograjo, saj lahko pride do naleta vozil.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ja.., enih je res prav dosti v hlačah, da si upajo kaj takega. In taistih je potem čisto malo v trugi ali v žari.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija