VIDEO: Grozljivka iz Beograda, pešec se je za las izognil tragediji

Splet je obkrožil video posnetek iz Beograda, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko sredi noči.

Na eni izmed ulic je prišlo do hude prometne nesreče, pešec pa se je tragediji izognil za las.

Dva dni nazaj je na Karađorđevi ulici v Beogradu močno počilo ob pol treh zjutraj - podivjani voznik je ob tem skoraj zadel pešca, ki je tik pred nesrečo pravilno prečkal cesto.

Pešec se je ob pogledu na prehitro vozilo zaustavil na prehodu za pešce, nato pa pred vozilom stekel naprej. Voznik ga je za las zgrešil, nato pa trčil v stebre ob cesti in se s svojim vozilom prevrnil.

Na srečo jo je pešec odnesel brez poškodb, kakšno je zdravstveno stanje voznika osebnega vozila pa za zdaj ostaja še neznanka. Poglejte si dramatičen prizor, ki ga je sredi noči v Beogradu ujela kamera za nadzor prometa.
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Če bi pešec šel s konstantno hitrostjo čez prehod, oni ne bi avta razbil. Seveda je avtomobilist bil butl, pešec pa do neke mere tudi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje