VIDEO: Grozljivka iz Črne gore! Med divjanjem povsem razbil dragega BMW-ja

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil grozljiv video posnetek iz Črne gore, v katerem je moč videti nespametno dejanje dveh voznikov.

Kamera v enem izmed vozil je posnela prizor, ko sta mimo švignila dva prehitra voznika.

Celoten prizor se je odvil na regionalni cesti med krajema Bar in Ulcinj, divjanje dveh voznikov pa ni trajalo dolgo.


Podgoricki vremeplov, Facebook
Prvi voznik, ki je sedel za volanom športnega vozila znamke BMW, je v enem izmed zavojev izgubil nadzor nad vozilom, nato pa s polno hitrostjo trčil v strmo pobočje ob strani ceste.

Vozilo je odbilo na drugo stran, kjer je zgrmelo po klančini navzdol. Pri nesreči sta se poškodovala voznik in sovoznik, a naj poškodbe ne bi bile hude. Poglejte si, kakšno grozljivko so tri tedne nazaj posneli v Črni gori.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Hitri, kaj si ti morda imel težko otroštvo? Morda zlorabljen...?
0
Hitri Voznik
Pred 2 tedni
Ti si pa bedak JeklenaPest
-1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Pravilno, da se je razbil. Taki sebwe polni kreteni ne spadajo na cesto. Me pa prav zanima, če mu bodo oblasti pobrale vozniško. Lastniki takih avtov so namreč premožni, s tem pa vplivni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju