VIDEO: Grozljivka iz Kitajske: V bazenu z valovi kopalce šokiral "cunami"

Iz Kitajske prihaja posnetek prave grozljivke. V vodnem parku Shuiyun Water Park se je pripetila huda nesreča, ko se je operater bazena z valovi po zadnjih podatkih napil, nato pa napravo gnal do skrajne točke.

Ustvarili so se okoli 3 metre visoki valovi, podobni cunamiju, zaradi česar se je v parku poškodovalo 44 ljudi.

Zastopnik vodnega parka je v izjavi za javnost dejal, da se je nesreča pripetila zaradi mehanične okvare, nato pa dodal, da se je pri tem poškodovalo 10 ljudi.

Oblasti so kmalu zatem sporočile, da je zdravniško pomoč potrebovalo kar 44 ljudi, trije pa so pri tem utrpeli hujše poškodbe.

Vodni park se je odprl leta 2015, zdaj pa so ga oblasti zaradi preiskave zaprle. Neuradno so se na spletu pojavila namigovanja, da je do incidenta prišlo po tem, ko se je operater napil, nato pa višino valov nastavil na maksimum.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Klasika. Ko je najbolj napeto snemalec vedno kamero obrne nekam v tla...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju