VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!

Slovenska policija je na spletu objavila video posnetek, v katerem je moč spremljati pravo grozljivko.

V Ljubljani so poskušali zaustaviti voznika osebnega vozila Renault Clio, divji lov pa se je končal s pravo filmsko nesrečo!

Ob video posnetku so zapisali, da voznik ni upošteval navodil policistov in kljub temu nadaljeval z vožnjo ter pri tem ogrožal sebe in še druge udeležence v prometu.


Slovenska policija, Youtube
Ko je nadaljeval z begom po Podutiški cesti iz smeri Ledarske ulice proti Ulici bratov Babnik je pripeljal do semaforiziranega križišča in prevozil rdečo luč na semaforju ter zaradi tega povzročil prometno nesrečo.

Voznik je pred nesrečo storil več hujših kršitev cestnoprometnih predpisov, prav tako je bilo med ogledom kraja prometne nesreče ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi številnih hujših kršitev cestnoprometnih predpisov bo obravnavan za sum storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu. Kljub nevarnemu in nespametnemu ravnanju voznika med udeleženimi v trčenju hujših poškodb k sreči ni bilo.

Poglejte si, kakšni drami so bili priča slovenski policisti na zadnji dan letošnjega oktobra, ko so po ulicah naše prestolnice zasledovali pobeglega voznika!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Končno sem videl tudi ta posnetek. Na posiljevalskem portalu te namreč blokirajo, če jim ne dovoliš, da te bozorirajo z vsiljivimi in dolgimi reklamami. In tega jim ne bom nikoli dovolil. V Sloveniji ne!!!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
No.., priznati je treba, da palicaju tudi ni bilo treba fajercajga cliota slediti ravno na 5 meterski razdalji. Če se pri palicaju nenadoma ne bi razvil nagon po plenu in bi pobeglemu sledil malo manj vneto, nesreče najbrž sploh ne bi bilo. Registrska tablica je (za njih) znana, torej tudi lastnik vozila. Pa bi ga sledili pač tako dolgo, dokler se nekje ne bi ustavil. Morda bi mu zmanjkalo goriva. Taki so vedno na hlapih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!