VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!

Slovenska policija je na spletu objavila video posnetek, v katerem je moč spremljati pravo grozljivko.

V Ljubljani so poskušali zaustaviti voznika osebnega vozila Renault Clio, divji lov pa se je končal s pravo filmsko nesrečo!

Ob video posnetku so zapisali, da voznik ni upošteval navodil policistov in kljub temu nadaljeval z vožnjo ter pri tem ogrožal sebe in še druge udeležence v prometu.


Slovenska policija, Youtube
Ko je nadaljeval z begom po Podutiški cesti iz smeri Ledarske ulice proti Ulici bratov Babnik je pripeljal do semaforiziranega križišča in prevozil rdečo luč na semaforju ter zaradi tega povzročil prometno nesrečo.

Voznik je pred nesrečo storil več hujših kršitev cestnoprometnih predpisov, prav tako je bilo med ogledom kraja prometne nesreče ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi številnih hujših kršitev cestnoprometnih predpisov bo obravnavan za sum storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu. Kljub nevarnemu in nespametnemu ravnanju voznika med udeleženimi v trčenju hujših poškodb k sreči ni bilo.

Poglejte si, kakšni drami so bili priča slovenski policisti na zadnji dan letošnjega oktobra, ko so po ulicah naše prestolnice zasledovali pobeglega voznika!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Končno sem videl tudi ta posnetek. Na posiljevalskem portalu te namreč blokirajo, če jim ne dovoliš, da te bozorirajo z vsiljivimi in dolgimi reklamami. In tega jim ne bom nikoli dovolil. V Sloveniji ne!!!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
No.., priznati je treba, da palicaju tudi ni bilo treba fajercajga cliota slediti ravno na 5 meterski razdalji. Če se pri palicaju nenadoma ne bi razvil nagon po plenu in bi pobeglemu sledil malo manj vneto, nesreče najbrž sploh ne bi bilo. Registrska tablica je (za njih) znana, torej tudi lastnik vozila. Pa bi ga sledili pač tako dolgo, dokler se nekje ne bi ustavil. Morda bi mu zmanjkalo goriva. Taki so vedno na hlapih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni