VIDEO: Grozljivka iz Španije: Zaradi ogromne toče umrla 20-mesečna deklica!

Na severovzhodu Španije je v torek zaradi ogromne toče in močnega neurja življenje izgubila 20-mesečna deklica.

Po podatkih medijev jo je v glavo zadelo zrno toče s premerom 11 centimetrov, deklici pa v bolnišnici niso več mogli pomagati.

Španijo je zajelo močno neurje, ki je s seboj prineslo točo s premerom okoli 11 centimetrov. Padala je 10 minut, po besedah domačinov pa je bilo to deset minut groze. Iz meteorološkega urada v Kataloniji so sporočili, da je bila toča blizu španske meje s Francijo najdebelejša v zadnjih 20 letih.

Tako debela toča je padala na severovzhodu Španije:


Toča je povzročila veliko škode na vozilih in stavbah, po zadnjih podatkih je bilo samo zaradi toče poškodovanih skoraj 50 ljudi, ki naj bi utrpeli zlome in manjše rane. Življenje je žal izgubila 20-mesečna deklica, ko jo je zrno toče zadelo v glavo.

Poglejte si grozljive posnetke toče in posledic, ki jih je povzročilo preteklo neurje v Španiji. Staršem in svojcem 20-mesečne deklice izrekamo iskreno sožalje.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!