VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlako

Družbeno omrežje Facebook te dni obkroža naravnost grozljiv video posnetek, ki bi se lahko končal z novo tragedijo.

V njem je moč videti nevaren manever motorista ob prehitevanju na regionalni cesti v smeri Idrije.

Voznik Dejan je na spletu objavil prizor iz svojega avtomobila, ko ga je na relaciji Cerkno - Idrija prehitel motorist. Sledil je nepregleden zavoj v levo, ki ga je motorist sekal, nato pa šok - naproti mu je pripeljalo osebno vozilo!

Voznik slednjega je moral zapeljal skrajno desno, sicer bi lahko prišlo do trčenja. Motorist se je rešil v zadnjem trenutku, s svojo potezo pa smrt pretental za mišjo dlako.

Video posnetek je še eno opozorilo mnogim prehitrim motoristom. Ker se tragedija lahko pripeti na vsakem koraku, je prav, da video posnetek delimo naprej med vse motoriste. Morda pa jim bodo takšni prizori le dali misliti!
-1
Marko Mihelič
Pred 1 mesecem
Butast naslov. Cel meter se je mel placa. Majstor je majstor
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Sem tudi sam motorist, a česa takega z mene ne boste videli. Strinjam se z Igorom. Tovrstnih motoristov pa nimam ravno rad, ker se ti prikradejo za hrbet, potem pa te s tako štimo iz motorja prehitijo, da se malone vserješ od šoka. Moj BMW R65 pa teče skoraj neslišno, in to že 37. leto po 190kkm....
-1
Vili Brus
Pred 1 mesecem
Hm. Igor. Vi niste resen. Da obvlada vozilo oziroma moztor? Če ne bi obvladal svojega vozila nasproti vozeč voznik osebnega avta bi bil samo pakat na havbi avtomobila. Edino on je vreden pohvale. No in če gremo po točkah. Motorist je vozil absolutno prehitro, predrzno, ogrožal je druge...... In... btw: Kje je že bila že spet policija?
1
Tine Čeligoj
Pred 1 mesecem
Igor Šušmelj, točno tako
2
Igor Šušmelj
Pred 1 mesecem
resda ni bilo ravno pametno sekati ovinek, ampak je možakar odreagiral pravilno, kot nas učijo v šolah varne vožnje pri izogibanju oviri in ni pohodil bremze, kot bi jo marsikateri drugi motorist. S to reakcijo, je pokazal, da obvlada motor in da to zanjga ni bila neka "huda mišja dlaka". Pa še enkrat povem, da je vozil skrajno neumno, da ne bo pomote ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!