VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlako

Družbeno omrežje Facebook te dni obkroža naravnost grozljiv video posnetek, ki bi se lahko končal z novo tragedijo.

V njem je moč videti nevaren manever motorista ob prehitevanju na regionalni cesti v smeri Idrije.

Voznik Dejan je na spletu objavil prizor iz svojega avtomobila, ko ga je na relaciji Cerkno - Idrija prehitel motorist. Sledil je nepregleden zavoj v levo, ki ga je motorist sekal, nato pa šok - naproti mu je pripeljalo osebno vozilo!

Voznik slednjega je moral zapeljal skrajno desno, sicer bi lahko prišlo do trčenja. Motorist se je rešil v zadnjem trenutku, s svojo potezo pa smrt pretental za mišjo dlako.

Video posnetek je še eno opozorilo mnogim prehitrim motoristom. Ker se tragedija lahko pripeti na vsakem koraku, je prav, da video posnetek delimo naprej med vse motoriste. Morda pa jim bodo takšni prizori le dali misliti!
-1
Marko Mihelič
Pred 5 tedni
Butast naslov. Cel meter se je mel placa. Majstor je majstor
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Sem tudi sam motorist, a česa takega z mene ne boste videli. Strinjam se z Igorom. Tovrstnih motoristov pa nimam ravno rad, ker se ti prikradejo za hrbet, potem pa te s tako štimo iz motorja prehitijo, da se malone vserješ od šoka. Moj BMW R65 pa teče skoraj neslišno, in to že 37. leto po 190kkm....
-1
Vili Brus
Pred 5 tedni
Hm. Igor. Vi niste resen. Da obvlada vozilo oziroma moztor? Če ne bi obvladal svojega vozila nasproti vozeč voznik osebnega avta bi bil samo pakat na havbi avtomobila. Edino on je vreden pohvale. No in če gremo po točkah. Motorist je vozil absolutno prehitro, predrzno, ogrožal je druge...... In... btw: Kje je že bila že spet policija?
1
Tine Čeligoj
Pred 5 tedni
Igor Šušmelj, točno tako
2
Igor Šušmelj
Pred 5 tedni
resda ni bilo ravno pametno sekati ovinek, ampak je možakar odreagiral pravilno, kot nas učijo v šolah varne vožnje pri izogibanju oviri in ni pohodil bremze, kot bi jo marsikateri drugi motorist. S to reakcijo, je pokazal, da obvlada motor in da to zanjga ni bila neka "huda mišja dlaka". Pa še enkrat povem, da je vozil skrajno neumno, da ne bo pomote ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!