VIDEO: Grozljivka na cesti proti Idriji, voznik se je skoraj podelal v hlače

Grozljivkam na naših cestah ni videti konca. Preteklo nedeljo je družbeno omrežje Facebook obkrožil grozljiv prizor iz vozila, ki mu je bil priča slovenski voznik na relaciji Tolmin - Idrija.

Vse bi se lahko končalo tudi tragično, a je voznik v zadnjem trenutku z reakcijo preprečil trčenje.

Slovenec Igor Ločičnik Bohorc je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek iz službenega vozila, ko je v petek dopoldan pri naselju Reka na Primorskem doživel pravo grozljivko.

Na razmočenem cestišču mu je naproti pripeljal tovornjak s cisterno, ta pa svoje vožnje ni prilagodil razmeram na cesti. V ovinku je izgubil nadzor nad vozilom, zadnji del prikolice pa je odneslo na drug vozni pas, po katerem se je pripeljal Igor.

"Lahko bi se končalo tragično, na srečo ni prišlo do črnega scenarija. Moram priznat, da sem se skoraj podelal. Kamera ne pokaže kako na "knap" je šlo tole čez...", je ob video posnetku zapisal avtor.

Za njim sta bili še dve vozili, Igor pa se lahko zahvali le angelom in svoji spretni reakciji, da ni prišlo do nove tragične nesreče. V posnetku je pripetljaj viden na 1:09...
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Glej no.., s takimi kravami tudi driftajo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem