VIDEO: Grozljivka na cesti proti Idriji, voznik se je skoraj podelal v hlače

Grozljivkam na naših cestah ni videti konca. Preteklo nedeljo je družbeno omrežje Facebook obkrožil grozljiv prizor iz vozila, ki mu je bil priča slovenski voznik na relaciji Tolmin - Idrija.

Vse bi se lahko končalo tudi tragično, a je voznik v zadnjem trenutku z reakcijo preprečil trčenje.

Slovenec Igor Ločičnik Bohorc je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek iz službenega vozila, ko je v petek dopoldan pri naselju Reka na Primorskem doživel pravo grozljivko.

Na razmočenem cestišču mu je naproti pripeljal tovornjak s cisterno, ta pa svoje vožnje ni prilagodil razmeram na cesti. V ovinku je izgubil nadzor nad vozilom, zadnji del prikolice pa je odneslo na drug vozni pas, po katerem se je pripeljal Igor.

"Lahko bi se končalo tragično, na srečo ni prišlo do črnega scenarija. Moram priznat, da sem se skoraj podelal. Kamera ne pokaže kako na "knap" je šlo tole čez...", je ob video posnetku zapisal avtor.

Za njim sta bili še dve vozili, Igor pa se lahko zahvali le angelom in svoji spretni reakciji, da ni prišlo do nove tragične nesreče. V posnetku je pripetljaj viden na 1:09...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Glej no.., s takimi kravami tudi driftajo...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!