VIDEO: Grozljivka na dolenjski avtocesti: Voznik smrt pretental za mišjo dlako!

Slovenijo obkroža grozljiv video posnetek z dolenjske avtoceste! Med priključkoma Trebnje zahod - Bič v smeri proti Ljubljani je osebno vozilo zapeljalo z vozišča, nato pa obstalo na odbojni ograji.

Na voznika je očitno pazil angel varuh, saj se je smrti izognil za mišjo dlako!

Voznik Štefan je na spletu objavil grozljiv video posnetek, v katerem je moč videti nesrečo osebnega vozila na avtocesti. Voznik pred njim je zaradi razmočenega vozišča izgubil nadzor nad vozilom, nato pa zapeljal izven cestišča.


Stefan Kukman, Facebook
Pri tem je imel neizmerno srečo - pri veliki hitrosti je namreč za las zgrešil dve drevesi. Trčenje bi za voznika po vsej verjetnosti imelo tragične posledice.

Video posnetek je obenem opozorilo vsem voznikom, naj ob slabših razmerah prilagodijo hitrost vožnje, predvsem na avtocestah. Delimo prizor naprej med prijatelje, da opozorimo tudi njih!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
V mokrem nimaš kaj cukati z volanom. Pa še izsiljeval je, kar lahko z BMW-jem sicer počneš vedno, a jaz tega ne prenesem. Karma je hudič. Prav mu je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!