VIDEO: Grozljivka na dolenjski avtocesti: Voznik smrt pretental za mišjo dlako!

Slovenijo obkroža grozljiv video posnetek z dolenjske avtoceste! Med priključkoma Trebnje zahod - Bič v smeri proti Ljubljani je osebno vozilo zapeljalo z vozišča, nato pa obstalo na odbojni ograji.

Na voznika je očitno pazil angel varuh, saj se je smrti izognil za mišjo dlako!

Voznik Štefan je na spletu objavil grozljiv video posnetek, v katerem je moč videti nesrečo osebnega vozila na avtocesti. Voznik pred njim je zaradi razmočenega vozišča izgubil nadzor nad vozilom, nato pa zapeljal izven cestišča.


Stefan Kukman, Facebook
Pri tem je imel neizmerno srečo - pri veliki hitrosti je namreč za las zgrešil dve drevesi. Trčenje bi za voznika po vsej verjetnosti imelo tragične posledice.

Video posnetek je obenem opozorilo vsem voznikom, naj ob slabših razmerah prilagodijo hitrost vožnje, predvsem na avtocestah. Delimo prizor naprej med prijatelje, da opozorimo tudi njih!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
V mokrem nimaš kaj cukati z volanom. Pa še izsiljeval je, kar lahko z BMW-jem sicer počneš vedno, a jaz tega ne prenesem. Karma je hudič. Prav mu je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!