VIDEO: Grozljivka na dolenjski avtocesti: Voznik smrt pretental za mišjo dlako!

Slovenijo obkroža grozljiv video posnetek z dolenjske avtoceste! Med priključkoma Trebnje zahod - Bič v smeri proti Ljubljani je osebno vozilo zapeljalo z vozišča, nato pa obstalo na odbojni ograji.

Na voznika je očitno pazil angel varuh, saj se je smrti izognil za mišjo dlako!

Voznik Štefan je na spletu objavil grozljiv video posnetek, v katerem je moč videti nesrečo osebnega vozila na avtocesti. Voznik pred njim je zaradi razmočenega vozišča izgubil nadzor nad vozilom, nato pa zapeljal izven cestišča.


Stefan Kukman, Facebook
Pri tem je imel neizmerno srečo - pri veliki hitrosti je namreč za las zgrešil dve drevesi. Trčenje bi za voznika po vsej verjetnosti imelo tragične posledice.

Video posnetek je obenem opozorilo vsem voznikom, naj ob slabših razmerah prilagodijo hitrost vožnje, predvsem na avtocestah. Delimo prizor naprej med prijatelje, da opozorimo tudi njih!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
V mokrem nimaš kaj cukati z volanom. Pa še izsiljeval je, kar lahko z BMW-jem sicer počneš vedno, a jaz tega ne prenesem. Karma je hudič. Prav mu je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!