VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!

Danes je splet obkrožil naravnost grozljiv video posnetek, ki je nastal na letalu Boeing 737-300. Potniki so med letom doživeli zares hudo turbulenco, celotno grozljivko pa je eden izmed njih uspel posneti na kamero.

Med letom se je lažje poškodovalo kar 10 potnikov, prizori pa so strah in trepet za tiste, ki se letenja z letali bojijo.

Med letom letalske združbe Air Lubo iz kraja Priština na Kosovem v švicarski Basel je prišlo do hude turbulence visoko v zraku, ki je med potniki na letalu povzročila veliko paniko.

Že ob začetku posnetka je moč videti zgrožene potnike, nato pa se le po nekaj sekundah prava drama šele dobro začne.

Zaradi turbulence je letalo v hipu izgubilo nekaj deset metrov nadmorske višine, v posnetku pa je moč videti grozljiv prizor, ko je stevardeso skupaj z vozičkom vrglo v strop potniškega letala Boeing 737-300.

Poglejte si, kakšni grozljivki so bili priča potniki na letu iz Kosova v Švico. Bi ob takem poletu tudi vam srce padlo v hlače?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaSramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!