VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!

Danes je splet obkrožil naravnost grozljiv video posnetek, ki je nastal na letalu Boeing 737-300. Potniki so med letom doživeli zares hudo turbulenco, celotno grozljivko pa je eden izmed njih uspel posneti na kamero.

Med letom se je lažje poškodovalo kar 10 potnikov, prizori pa so strah in trepet za tiste, ki se letenja z letali bojijo.

Med letom letalske združbe Air Lubo iz kraja Priština na Kosovem v švicarski Basel je prišlo do hude turbulence visoko v zraku, ki je med potniki na letalu povzročila veliko paniko.

Že ob začetku posnetka je moč videti zgrožene potnike, nato pa se le po nekaj sekundah prava drama šele dobro začne.

Zaradi turbulence je letalo v hipu izgubilo nekaj deset metrov nadmorske višine, v posnetku pa je moč videti grozljiv prizor, ko je stevardeso skupaj z vozičkom vrglo v strop potniškega letala Boeing 737-300.

Poglejte si, kakšni grozljivki so bili priča potniki na letu iz Kosova v Švico. Bi ob takem poletu tudi vam srce padlo v hlače?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni