VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!

Danes je splet obkrožil naravnost grozljiv video posnetek, ki je nastal na letalu Boeing 737-300. Potniki so med letom doživeli zares hudo turbulenco, celotno grozljivko pa je eden izmed njih uspel posneti na kamero.

Med letom se je lažje poškodovalo kar 10 potnikov, prizori pa so strah in trepet za tiste, ki se letenja z letali bojijo.

Med letom letalske združbe Air Lubo iz kraja Priština na Kosovem v švicarski Basel je prišlo do hude turbulence visoko v zraku, ki je med potniki na letalu povzročila veliko paniko.

Že ob začetku posnetka je moč videti zgrožene potnike, nato pa se le po nekaj sekundah prava drama šele dobro začne.

Zaradi turbulence je letalo v hipu izgubilo nekaj deset metrov nadmorske višine, v posnetku pa je moč videti grozljiv prizor, ko je stevardeso skupaj z vozičkom vrglo v strop potniškega letala Boeing 737-300.

Poglejte si, kakšni grozljivki so bili priča potniki na letu iz Kosova v Švico. Bi ob takem poletu tudi vam srce padlo v hlače?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!