VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!

Iz Južne Koreje prihaja grozljiv posnetek množičnega trčenja na avtocesti, ki lahko služi kot opozorilo mnogim voznikom širom sveta.

Za množično prometno nesrečo na avtocesti je bila kriva poledica, video posnetek iz tovornega vozila pa je dal mnogim misliti.

Video posnetek iz Južne Koreje prikazuje trenutek, ko je voznik tovornjaka ob zmanjšani hitrosti še pravočasno zaustavil svoje vozilo. Žal te sreče niso imeli drugi vozniki, ki so eden za drugim razbijali svoje jeklene konjičke.

Splet je šokiral predvsem prizor, ko je eden izmed voznikov stal na avtocesti in se z zadnjimi močmi izmikal prihajajočim voznikom, ki so že izgubili nadzor nad vozilom.

In kaj storiti, če se znajdete v takšni nesreči? Svoje vozilo moramo zapustiti takoj, ko se prepričamo, da lahko to storimo varno. Na avtocesti se moramo umakniti za varnostno ograjo, ob tem pa seveda ne smemo pozabiti na svojo varnost.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To je pa zato, ker se na taki cesti, ko skupini vozil hitrost pade pod pričakovano, mora zofort vključiti vse 4 žmigavce.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!