VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!

Iz Južne Koreje prihaja grozljiv posnetek množičnega trčenja na avtocesti, ki lahko služi kot opozorilo mnogim voznikom širom sveta.

Za množično prometno nesrečo na avtocesti je bila kriva poledica, video posnetek iz tovornega vozila pa je dal mnogim misliti.

Video posnetek iz Južne Koreje prikazuje trenutek, ko je voznik tovornjaka ob zmanjšani hitrosti še pravočasno zaustavil svoje vozilo. Žal te sreče niso imeli drugi vozniki, ki so eden za drugim razbijali svoje jeklene konjičke.

Splet je šokiral predvsem prizor, ko je eden izmed voznikov stal na avtocesti in se z zadnjimi močmi izmikal prihajajočim voznikom, ki so že izgubili nadzor nad vozilom.

In kaj storiti, če se znajdete v takšni nesreči? Svoje vozilo moramo zapustiti takoj, ko se prepričamo, da lahko to storimo varno. Na avtocesti se moramo umakniti za varnostno ograjo, ob tem pa seveda ne smemo pozabiti na svojo varnost.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
To je pa zato, ker se na taki cesti, ko skupini vozil hitrost pade pod pričakovano, mora zofort vključiti vse 4 žmigavce.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!