VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!

Iz Južne Koreje prihaja grozljiv posnetek množičnega trčenja na avtocesti, ki lahko služi kot opozorilo mnogim voznikom širom sveta.

Za množično prometno nesrečo na avtocesti je bila kriva poledica, video posnetek iz tovornega vozila pa je dal mnogim misliti.

Video posnetek iz Južne Koreje prikazuje trenutek, ko je voznik tovornjaka ob zmanjšani hitrosti še pravočasno zaustavil svoje vozilo. Žal te sreče niso imeli drugi vozniki, ki so eden za drugim razbijali svoje jeklene konjičke.

Splet je šokiral predvsem prizor, ko je eden izmed voznikov stal na avtocesti in se z zadnjimi močmi izmikal prihajajočim voznikom, ki so že izgubili nadzor nad vozilom.

In kaj storiti, če se znajdete v takšni nesreči? Svoje vozilo moramo zapustiti takoj, ko se prepričamo, da lahko to storimo varno. Na avtocesti se moramo umakniti za varnostno ograjo, ob tem pa seveda ne smemo pozabiti na svojo varnost.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
To je pa zato, ker se na taki cesti, ko skupini vozil hitrost pade pod pričakovano, mora zofort vključiti vse 4 žmigavce.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemPosnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Kužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Zadnjih 20 let se je vsak dan slikal: Poglej, kako je odraščal!