VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!

Iz Južne Koreje prihaja grozljiv posnetek množičnega trčenja na avtocesti, ki lahko služi kot opozorilo mnogim voznikom širom sveta.

Za množično prometno nesrečo na avtocesti je bila kriva poledica, video posnetek iz tovornega vozila pa je dal mnogim misliti.

Video posnetek iz Južne Koreje prikazuje trenutek, ko je voznik tovornjaka ob zmanjšani hitrosti še pravočasno zaustavil svoje vozilo. Žal te sreče niso imeli drugi vozniki, ki so eden za drugim razbijali svoje jeklene konjičke.

Splet je šokiral predvsem prizor, ko je eden izmed voznikov stal na avtocesti in se z zadnjimi močmi izmikal prihajajočim voznikom, ki so že izgubili nadzor nad vozilom.

In kaj storiti, če se znajdete v takšni nesreči? Svoje vozilo moramo zapustiti takoj, ko se prepričamo, da lahko to storimo varno. Na avtocesti se moramo umakniti za varnostno ograjo, ob tem pa seveda ne smemo pozabiti na svojo varnost.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
To je pa zato, ker se na taki cesti, ko skupini vozil hitrost pade pod pričakovano, mora zofort vključiti vse 4 žmigavce.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"