VIDEO: Grozljivka na primorski avtocesti: Tovornjak trčil v stoječe vozilo!

Včeraj je na primorski avtocesti prišlo do nove prometne nesreče. V okvarjeno vozilo, ki je obstalo na počasnem pasu, je trčil tovornjak. V avtomobilu sta bila ženska in mesec in pol star dojenček, na srečo pa nista utrpela hujših poškodb.

Nesrečo so posnele nadzorne kamere Darsa!

Med priključkoma Vrhnika in Logatec v smeri proti Kopru je na primorski avtocesti tovornjak trčil v osebno vozilo, ki je obstalo na počasnem pasu. Kljub silovitemu trku naj bi bili vsi potniki nepoškodovani.

Vozniku tovornjaka so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog. Mediji obenem navajajo, da je bil dojenček pravilno pripasan v lupinici na zadnjem sedežu, v nesreči pa ni dobil vidnih poškodb. Kljub temu so oba skupaj z mamico odpeljali v bolnišnico.

Poglejte si, kako so včeraj grozljiv prizor na primorski avtocesti posnele nadzorne kamere Darsa!
-1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Pa mu je vničo avto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju