VIDEO: Grozljivka na primorski avtocesti: Tovornjak trčil v stoječe vozilo!

Včeraj je na primorski avtocesti prišlo do nove prometne nesreče. V okvarjeno vozilo, ki je obstalo na počasnem pasu, je trčil tovornjak. V avtomobilu sta bila ženska in mesec in pol star dojenček, na srečo pa nista utrpela hujših poškodb.

Nesrečo so posnele nadzorne kamere Darsa!

Med priključkoma Vrhnika in Logatec v smeri proti Kopru je na primorski avtocesti tovornjak trčil v osebno vozilo, ki je obstalo na počasnem pasu. Kljub silovitemu trku naj bi bili vsi potniki nepoškodovani.

Vozniku tovornjaka so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog. Mediji obenem navajajo, da je bil dojenček pravilno pripasan v lupinici na zadnjem sedežu, v nesreči pa ni dobil vidnih poškodb. Kljub temu so oba skupaj z mamico odpeljali v bolnišnico.

Poglejte si, kako so včeraj grozljiv prizor na primorski avtocesti posnele nadzorne kamere Darsa!
-1
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Pa mu je vničo avto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo