VIDEO: Grozljivka na primorski avtocesti, v požaru tovornjakov voznik umrl

Na primorski avtocesti Gabrk-Fernetiči je v jutranjih urah prišlo do grozljive tragedije. Približno 200 metrov pred cestninsko postajo Dane so trčila kar štiri tovorna vozila. Trije tovornjaki so zagoreli, voznik cisterne pa je v nesreči izgubil življenje.

Avtocesta na omenjenem odseku še vedno ostaja zaprta v obe smeri, zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče pa bo zagotovo še vsaj nekaj časa zaprta. Po neuradnih informacijah se je voznik cisterne zaletel v stoječo kolono vozil, takoj pa naj bi prišlo do požara.
Ogenj se je s cisterne nato razširil še na tovornjak z žagovino ter prazen tovornjak pred njim. V intervenciji je sodelovalo več kot 30 gasilcev, prometno nesrečo pa so očividci posneli na kamere.

Oglejte si posnetek tragedije, ki je danes pretresla vslo Slovenijo.

Video: Goran Savić


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!