VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: To so med točo počeli vozniki!

Na spletu je včeraj pristal nov video posnetek, v katerem lahko znova vidimo grozljivo početje voznikov na avtocesti.

Razočarani sopotnik je v vozilu celoten prizor posnel na kamero, video posnetek pa delil na Facebook omrežju.

Včeraj je na štajerski avtocesti v bližini kraja Slovenske Konjice mnoge voznike presenetila nevihta, ki je s seboj prinesla tudi točo. Znova se je izkazalo, da tako tuji, kot tudi slovenski vozniki, cestno prometnih predpisov ne upoštevajo.

Številni vozniki so se zaustavili pod enem izmed nadvozov, da bi tako pred točo obvarovali svoje jeklene konjičke.

Ob video posnetku se mnogi sprašujejo, kje so policisti, ko jih potrebuješ, najdejo pa se tudi komentarji, iz katerih je moč razbrati, da bi mnogim voznikom pobrali vozniška dovoljenja. Bi morali za takšno nevarno početje ostro kaznovati voznike?

1
Hitri Voznik
Pred 3 tedni
Roman M kaj pa bi ti naredu? Pustu da ti toča auto unič? KRETENOID !!!
0
Roman M
Pred 3 tedni
Itak, KRETENOIDI !!! noben pa ne pomisli na varnost !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!