VIDEO: Grozljivka z letališča, letalo med vzletom trčilo v helikopter

V letalski nesreči, ki se je te dni zgodila v Nepalu, so življenje izgubile tri osebe. Letališče Lukla Airport velja za eno najbolj nevarnih letališč na svetu, kar se je znova izkazalo tudi v teh dneh.

Med vzletom je pilot letala izgubil nadzor, nato pa trčil v helikopter, ki se je pravkar pripravljal na vzlet.

Vzletanje in pristajanje na omenjenem letališču je zelo zahtevno, saj je letalska steza zaradi lokacije zelo kratka. V nesreči, ki se je v teh dneh pripetila na omenjenem letališču v Nepalu, so življenje izgubile tri osebe - pilot letala in dva policista, ki sta stala ob helikopterju. Še tri osebe so hudo poškodovane.

Za zdaj še ni jasno, zakaj je prišlo do hude nesreče.

Letališče Lukla Airport stoji na nadmorski višini 2,845m, velja pa za najbolj nevarno letališče na svetu. Leta 2008 je tam v eni izmed letalskih nesreč življenje izgubilo 18 ljudi, od tega 12 Nemcev. Zaradi zahtevne lokacije letališča - na eni strani je namreč 700 metrov globok prepad - tam pristanek dovolijo le najbolj izkušenim pilotom, ki so pred tem opravili vsaj 100 pristankov in vzletov na tako kratki stezi.

Poglejte si, kako je grozljivo nesrečo iz preteklih dni na omenjenem letališču posnela varnostna kamera. Pozor, prizori so nazorni!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati