VIDEO: Grozljivka za reševalce med intervencijo! Posnetek je zgrozil mnoge

"Ljudje, pa kje vam je pamet, ko parkirate? Mislite na druge ali samo na sebe?" Tako se loti zapis pod video posnetkom, ki so ga v teh dneh na Facebook omrežju delili hrvaški gasilci.

V posnetku je reševalno vozilo v Opatiji med intervencijo namreč naletelo na oviro - napačno parkirane avtomobile.

Prav zato je ekipa reševalcev izgubila dragoceni čas, ko so na pomoč hiteli poškodovani osebi. Zaradi napačno parkiranih vozil so izgubili dobro minuto, ta pa bi lahko že odločala o življenju ali smrti.

Na Facebook strani hrvaških gasilcev so že zapisali, da bi v primeru prihoda gasilskega vozila le-to tam obstalo. Prostora za prehod preprosto ni bilo.

Video posnetek je obenem dokaz, da lahko reševalci na pomoč prihitijo po prav vsaki ulici v vsakem kraju. Prav zato je pomembno, da svoja vozila parkiramo premišljeno!

Delimo video posnetek še naprej med prijatelje, da vse opozorimo na nepravilno parkiranje, zaradi katerega lahko kdo v stiski celo izgubi življenje...

0
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Tisti trije, ki so klamoterili zunaj in voznik rešilca bi morali stopiti skupaj in kretensko parkirani avto odkotati kakih 50m vstran, ampak ga skotati po vseh površinah - v poduk. Če bi reševalec bil sam pa bi si moral, glede na močno rešetko spredaj na rešilcu, sam narediti prostor.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo