VIDEO: Hrvaški gasilci črpali vodo iz potopljene barke, javnost se jim posmehuje

Splet je obkrožil video posnetek iz Hrvaške, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor.

Gasilci so se v Zadru lotili črpanja vode iz potopljene barke, hrvaška javnost pa se med komentarji posmehuje njihovemu dejanju.

"Bi s takšno metodo lahko rešili tudi Titanik?", "Zagotovo so plačani na uro", "Bog ne daj, da bi oni gasili hišo". To je le nekaj komentarjev, s katerimi so si gledalci privoščili hrabre hrvaške gasilce, ki so s svojim dejanjem barko rešili pred potom.

Na spletu so se oglasili tudi gasilci, ki so zapisali, da zgolj po izseku video posnetka končni razplet ni viden - gasilci so z deskami zaprli kabino barke, nato pa uspešno izčrpali odvečno vodo. Tako so plovilo rešili pred tem, da bi se potopilo na morsko gladino.

Poglejte si nenavaden prizor iz Hrvaške, pri katerem lahko spremljamo gasilce iz Zadra pri črpanju vode iz barke.
0
Boris Cotič
Pred 3 tedni
video neviden!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!