VIDEO: Hrvat je obiskal našo državo, s svojim posnetkom je Slovencem vzel sapo

Hrvaški fotograf in snemalec, ki se spletu predstavlja pod vzdevkom ShootMe, je te dni na svojem YouTube profilu objavil izjemen video posnetek, ki ga je v objektiv kamere posnel med obiskom naše prelepe Slovenije.

Mnoge prizore je s pomočjo drona posnel iz ptičje perspektive.

Ob obisku Slovenije je hrvaški fotograf na kamero posnel čudovite prizore ob Bohinjskem in Blejskem jezeru, sprehodil pa se je tudi ob reki Soči, ki v samo v zahodni Sloveniji v dolžino meri kar 96 kilometrov.

Brez dvoma tri velike lepote Slovenije, ki so poznane mnogim turistom. A naša Slovenija skriva še veliko atraktivnih lokacij, ki jih v video posnetku ne vidimo.

Kljub vsemu je video posnetek Hrvata prava paša za oči, avtor pa je ob posnetku zapisal, da je to ena najlepših držav na svetu. In mi se z njim seveda strinjamo!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Posnetki so res enkratni, seveda zahvaljujoč dronu. Upam, da je za let imel dovoljenje, ker je birokracija v tej smeri pri nas prav nemogoča.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet