VIDEO: Hrvat s harmoniko v rokah pokazal, kako zveni glasba širom Balkana

Širom različnih držav veljajo tudi drugačni običaji. Nič drugače ni niti v glasbi - vsaka država ima svoje klasike, razlika pa se občuti tudi v še tako podobnih državah.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je mojster iz Hrvaške s svojim posnetkom navdušil in nasmejal ves Balkan!

Glasbenik iz sosednje Hrvaške je pred kamero v roke vzel harmoniko, nato pa nanjo zaigral skladbe, ki so opisovale določeno državo na Balkanu. Dotaknil se je tudi slovenskih običajev in glasbe, s posnetkom pa nasmejal tudi mnoge Slovence.

V pičllem dnevu je omenjeni video posnetek samo na Facebook družbenem omrežju nabral že zajetnih 280.000 ogledov, številke pa še vedno hitro rastejo v nebo.

Prisluhnite, kako zveni glasba širom Balkana, ko harmoniko v roke vzame talentirani hrvaški glasbenik. Je s svojim posnetkom zadel v polno?

0
Rudolf Žunko
Pred 10 tedni
Ga moram pohvalit
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Dober je, poba balkanski...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo