VIDEO: Hrvatje ujeli Slovenca z otrokom: Prevažala sta 8 kilogramov droge!

Hrvaški policisti so na mejnem prehodu Jelšane - Rupa prijeli zakonca iz Slovenije, ki sta tihotapila drogo.

V vozilu sta s seboj imela tudi mladoletno hčerko, zdaj pa jima grozi od enega do 12 let zaporne kazni.

Konec tedna so hrvaški policisti na meji s Slovenijo prijeli zakonski par iz Kamnika, ki je v svojem vozilu tihotapil več kot 8,2 kilograma droge. Policisti so drogo odkrili v nahrbtniku, v vreči, ki sta jo skrila v prostor za rezervno kolo, in v prednjih desnih vratih. Zasegli so jima amfetamine, kokain, heroin, marihuano, hašiš in ekstazi.

Hrvaški mediji navajajo, da bi zakonca z drogo na črnem trgu zaslužila okoli 150.000 evrov.

Domačini iz Kamnika so za slovenske novinarje povedali, da so sumljivi posli in dragi avtomobili že več kot dve desetletji stalnica pri ujeti družini.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Konkurenca ju je ocinkarila...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju