VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!

Na otoku Pag na Hrvaškem je v bližini priljubljene plaže Zrće izbruhnil obsežen požar. Gasilcem so na pomoč prihiteli tudi z letali, gašenje pa jim je oteževala burja.

Tam so evakuirali 10.000 ljudi, saj v Zrčah poteka glasbeni festival Fresh Island. Požar so gasilci že omejili, poškodovanih pa naj ne bi bilo.

V kraju Novalja v neposredni bližini priljubljene plaže Zrće je okoli 1:30 ponoči izbruhnil požar. Množico obiskovalcev, ki se je zabavala v nočnem lokalu Kalypso, so nemudoma evakuirali.


Vzrok požara še ni znan, neuradno pa naj bi ga nekdo podtaknil v bližnjem gozdu.


Cesta Novalija - Pag je bila več ur popolnoma zaprta, zdaj pa promet poteka po enem voznem pasu. Policija za zdaj še ni potrdila, ali je bil ogenj resnično podtaknjen.


0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Saj to ni muzika, kar razbija tam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo