VIDEO: Hude poškodbe našega kolesarja: Ne boste verjeli, kaj je storil gledalec!

Slovenski kolesar Matej Mohorič je na tretji etapi dirke po Hrvaški doživel hudo nesrečo.

Po ciljnem sprintu je zaradi nespametne poteze enega izmed gledalcev grdo padel, zaradi zlomljenih reber in poškodb pljuč pa se je zanj dirka že končala.

Do hudega padca je prišlo v cilji areni v Zadru, ko je cesto pred skupino kolesarjev prečkal za zdaj še neznani moški. Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi šlo za člana organizacijske ekipe, trk pa je bil pri visoki hitrosti neizbežen.

Matej Mohorič je grdo padel, kmalu po padcu pa so ga morali odpeljati v zadrsko bolnišnico. Iz njegove ekipe Bahrain-Marida so že sporočili, da je dirke zanj konec. Pri nesreči je utrpel zlom dveh reber, poškodovana ima tudi pljuča.

Po dveh etapah je bil Matej Mohorič peti v skupnem seštevku, v včerajšnji etapi pa je bil najhitrejši Eduard Michael Grosu iz Romunije. Poglejte si nespametno potezo neznanega moškega, ki je našega slovenskega kolesarja stala veliko!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Diplomirani kreten. Da sem tam jaz bi on odkorakal s tako šljivo, da bi še mesec dni videl zvezde opoldan...
1
Brane Kacjan
Pred 15 tedni
Povzroči nesrečo in še odkoraka, pezde. :) KB
2
Brane Kacjan
Pred 15 tedni
Kreten na kubik, ki prečka cesto med skupino kolesarjev. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!