VIDEO: Hudobija ne pozna meja! Paraolimpijskemu kolesarju ukradli kolo...


Paraolimpijskemu kolesarju Primožu Jeraliču so tatovi v noči iz nedelje na ponedeljek ukradli posebno kolo, prilagojeno potrebam invalidov.

Na svoji Facebook strani je objavil tudi poziv, v katerem najditelju kolesa ponuja tudi 1.000 evrov nagrade.

Ko je naš paraolimpijec Primož Jeralič zjutraj prišel v garažo, je tam hitro ugotovil, da mu je nekdo ukradel kolo. Kolo, ki stane kar 10 tisoč evrov, mu je omogočalo, da je s svojima otrokoma lahko preživljal prosti čas, večkrat pa je s kolesom sodeloval tudi v različnih dobrodelnih akcijah.


Primož Jeralič, Facebook
Primož Jeralič pravi, da mu kolo omogoča svobodno gibanje, dejanje pa je označil za sprevrženo. V kolikor ima kdo od vas kakršnokoli informacijo v zvezi s kolesom, mu lahko to sporočite na njegovi Facebook strani - Primož Jeralič.

Delimo prispevek naprej še med prijatelje, da bo kolo paraolimpijca Primoža Jeraliča znova pristalo v njegovih rokah!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!