VIDEO: Incident pred ljubljanskim Cirkusom: Varnostniki pretepli 19-letnika!

Pred ljubljansko diskoteko Cirkus se je znova zgodil incident. Varnostniki naj bi brez razloga pretepli 19-letnega fanta, ki je bil kasneje z reševalnim vozilom prepeljan v ljubljanski UKC.

Zgodbo je med medije delila kar njegova sestra, javnost pa pred tem obvestila kar prek Facebooka.

Po besedah sestre naj bi mladenič zapustil diskoteko Cirkus, da bi prevzel nekaj stvari, ki mu jih je prinesla mama. Takrat naj bi ga brez razlogov napadla skupina varnostnikov - štiri ali pet naj jih bi bilo, ki so mladeniča udarjali tudi po obrazu. Pomagalo ni niti kričanje matere, naj ga le pustijo na miru.


Screenshot - To je po dogodku zapisala sestra poškodovanca
Pri vodstvu diskoteke Cirkus so za Svet na Kanalu A zanikali navedbe. Po njihovih besedah naj bi mladenič krilil z rokami, žalil in pljuval ter se nasploh neprimerno vedel.

Vodstvo diskoteke je policiji predalo tudi video posnetke iz nadzornih kamer, policisti pa bodo tako na podlagi dokazov ugotovili, kaj se je v resnici zgodilo.
0
Boris Cuder
Pred 2 meseci
Tako bom reku! Sam sem bil varnostnik in redar v nočnih lokalih, veselicah prireditvah! Slabi varnostniki,da morejo 5 na 1 iti,da ga umiriju pospremijo iz območja prireditve lokala!! Tudi, če žali,,ki je stalnica in repenči !! Se ga ne sme udarjatI ampak z strokovnimi prijemi UMIRITI!! In pridržati do prihoda organov!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!