VIDEO: Incident pred ljubljanskim Cirkusom: Varnostniki pretepli 19-letnika!

Pred ljubljansko diskoteko Cirkus se je znova zgodil incident. Varnostniki naj bi brez razloga pretepli 19-letnega fanta, ki je bil kasneje z reševalnim vozilom prepeljan v ljubljanski UKC.

Zgodbo je med medije delila kar njegova sestra, javnost pa pred tem obvestila kar prek Facebooka.

Po besedah sestre naj bi mladenič zapustil diskoteko Cirkus, da bi prevzel nekaj stvari, ki mu jih je prinesla mama. Takrat naj bi ga brez razlogov napadla skupina varnostnikov - štiri ali pet naj jih bi bilo, ki so mladeniča udarjali tudi po obrazu. Pomagalo ni niti kričanje matere, naj ga le pustijo na miru.


Screenshot - To je po dogodku zapisala sestra poškodovanca
Pri vodstvu diskoteke Cirkus so za Svet na Kanalu A zanikali navedbe. Po njihovih besedah naj bi mladenič krilil z rokami, žalil in pljuval ter se nasploh neprimerno vedel.

Vodstvo diskoteke je policiji predalo tudi video posnetke iz nadzornih kamer, policisti pa bodo tako na podlagi dokazov ugotovili, kaj se je v resnici zgodilo.
0
Boris Cuder
Pred 3 meseci
Tako bom reku! Sam sem bil varnostnik in redar v nočnih lokalih, veselicah prireditvah! Slabi varnostniki,da morejo 5 na 1 iti,da ga umiriju pospremijo iz območja prireditve lokala!! Tudi, če žali,,ki je stalnica in repenči !! Se ga ne sme udarjatI ampak z strokovnimi prijemi UMIRITI!! In pridržati do prihoda organov!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!