VIDEO: Incident pred ljubljanskim Cirkusom: Varnostniki pretepli 19-letnika!

Pred ljubljansko diskoteko Cirkus se je znova zgodil incident. Varnostniki naj bi brez razloga pretepli 19-letnega fanta, ki je bil kasneje z reševalnim vozilom prepeljan v ljubljanski UKC.

Zgodbo je med medije delila kar njegova sestra, javnost pa pred tem obvestila kar prek Facebooka.

Po besedah sestre naj bi mladenič zapustil diskoteko Cirkus, da bi prevzel nekaj stvari, ki mu jih je prinesla mama. Takrat naj bi ga brez razlogov napadla skupina varnostnikov - štiri ali pet naj jih bi bilo, ki so mladeniča udarjali tudi po obrazu. Pomagalo ni niti kričanje matere, naj ga le pustijo na miru.


Screenshot - To je po dogodku zapisala sestra poškodovanca
Pri vodstvu diskoteke Cirkus so za Svet na Kanalu A zanikali navedbe. Po njihovih besedah naj bi mladenič krilil z rokami, žalil in pljuval ter se nasploh neprimerno vedel.

Vodstvo diskoteke je policiji predalo tudi video posnetke iz nadzornih kamer, policisti pa bodo tako na podlagi dokazov ugotovili, kaj se je v resnici zgodilo.
0
Boris Cuder
Pred 2 meseci
Tako bom reku! Sam sem bil varnostnik in redar v nočnih lokalih, veselicah prireditvah! Slabi varnostniki,da morejo 5 na 1 iti,da ga umiriju pospremijo iz območja prireditve lokala!! Tudi, če žali,,ki je stalnica in repenči !! Se ga ne sme udarjatI ampak z strokovnimi prijemi UMIRITI!! In pridržati do prihoda organov!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"