VIDEO: Inšpektorja obiskala lokal: Gosti so ju napodili skozi vrata!

Na spletu je te dni zaokrožil video posnetek iz mesta Vancouver v Kanadi, pri katerem so posneli dva inšpektorja med obiskom lokala.

Veliko moči ob tem nista imela, saj so ju gosti med samim postopkom napodili iz lokala.

Lastnica restavracije je inšpektorja najprej opozorila, da postopka ne opravljata pravilno, a se z njo nista strinjala. Očitala jim je še nezakonit poseg v prostore njenega lokala, nato so ji na pomoč priskočili še obiskovalci.

Zbrani gosti so v roke vzeli mobilne telefone, nato pa z glasnimi vzkliki oba inšpektorja napodili iz restavracije. Proti množici sta bila nemočna, zato sta raje odšla.

Mnogi spletni uporabniki so ob video posnetku zapisali, da se strinjajo s potezo lastnice lokala in gosti. Poglejte si, kako so s skupnimi močmi iz restavracije pregnali dva inšpektorja.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Dovolj bi bilo, če bi telefon v roke vzel eden, ostali pa batine...
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Škoda, da jima jih niso še kaj naložili. V Mariboru jima jih bi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!