VIDEO: Invalid tvegal svoje življenje: Rešil je mucko, ki ni mogla iz kanala!

Te dni so v Maleziji posneli čudovito dejanje, ko je ena izmed muck obtičala v kanalu.

Na pomoč ji je priskočil moški na invalidskem vozičku, s svojim dejanjem v hipu navdušil splet in dokazal, da lahko v takšnih primerih vsakdo pomaga.

30-letni Abu Fathiyyaturahma Menk Abdun Mujtahid je sprva opazil mucko, ko se je v mestu Sabah v Maleziji s tačkami držala betonskega nabrežja ob reki. Četudi je že vse življenje na invalidskem vozičku, je bil odločen, da bo mucki pomagal.

Trenutke reševanja je na kamero posnel njegov prijatelj, video posnetek pa je takoj zaokrožil po spletu.

Poglejte si, kako je Abu kljub svoji invalidnosti dokazal, da živalim v stiski še vedno rad priskoči na pomoč. Bravo za takšno dejanje, ki je lahko vzor mnogim ljudem širom sveta!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Pametneje bi bilo, če bi mucka šel reševat snemalec, snemal pa bi raje invalid. Sprva sem se razveselil muckine rešitve, potem pa se od strahu skoraj podelal, ker bi lahko pridrvel kaki avto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika