VIDEO: Invalid tvegal svoje življenje: Rešil je mucko, ki ni mogla iz kanala!

Te dni so v Maleziji posneli čudovito dejanje, ko je ena izmed muck obtičala v kanalu.

Na pomoč ji je priskočil moški na invalidskem vozičku, s svojim dejanjem v hipu navdušil splet in dokazal, da lahko v takšnih primerih vsakdo pomaga.

30-letni Abu Fathiyyaturahma Menk Abdun Mujtahid je sprva opazil mucko, ko se je v mestu Sabah v Maleziji s tačkami držala betonskega nabrežja ob reki. Četudi je že vse življenje na invalidskem vozičku, je bil odločen, da bo mucki pomagal.

Trenutke reševanja je na kamero posnel njegov prijatelj, video posnetek pa je takoj zaokrožil po spletu.

Poglejte si, kako je Abu kljub svoji invalidnosti dokazal, da živalim v stiski še vedno rad priskoči na pomoč. Bravo za takšno dejanje, ki je lahko vzor mnogim ljudem širom sveta!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Pametneje bi bilo, če bi mucka šel reševat snemalec, snemal pa bi raje invalid. Sprva sem se razveselil muckine rešitve, potem pa se od strahu skoraj podelal, ker bi lahko pridrvel kaki avto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Tako izgleda kuhanje na ladji, ko pluje v razburkanem morjuVIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Psička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Voznik avtobusa z vrati priprl šolarja: Vlekel ga je 45 metrov!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!VIDEO: Oče ob nastopu hčerke ukradel vso pozornost: To je počel na stadionu!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!