VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!

Nekaterim izjavam mora človek preprosto prisluhniti, da bi jim verjel. Omenjena trditev zagotovo velja za tekmovalko iz sosednje Italije, ki je s svojim odgovorom preteklo leto mnoge Slovence pustila odprtih ust.

Ko boste slišali, kaj je odgovorila v kvizu, boste brez besed ostali tudi sami!

Pri enem izmed kvizov na italijanskem programu RAI1 je voditelj tekmovalki postavil preprosto vprašanje: "Kateri je uradni jezik v Sloveniji?"

Za prebivalce države, ki meji na Slovenijo, bi odgovor moral biti precej preprost, a tekmovalki v video posnetku se je močno zataknilo. Sprva je malce oklevala, nato pa kot iz topa izstrelila povsem zgrešen odgovor.

Prisluhnite odgovoru tekmovalke iz sosednje Italije, ob katerem človek res ne ve, če bi se smejal ali jokal. Saj ni res, pa je!
0
Ivo Loren
Pred 1 mesecem
Ta pa se je spomnila na poljubljanje z finskim ljubimcem in na njegov " jezik " ?
2
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Uuuuuuu, čisti primerek za kako miss...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!