VIDEO iz Domžal: Pri 88. letih se je poročil z žensko, ki jo je ljubil v mladosti

Pred vami je še en čudovit dokaz, da za iskreno ljubezen nikoli ni prepozno. Če je ljubezen res prava, si je večno zvestobo vredno potrditi tudi pred oltarjem.

Da ni nikoli zares prepozno za pravo ljubezen, dokazuje tudi resnična zgodba o Konradu in Mojci iz Domžal.

Konrad in Mojca sta bila v mladih letih zaljubljena do ušes, toda Mojca se je morala poročiti z drugim moškim in delo opravljati doma na kmetiji.

Od tistega dneva se s Konradom nikoli več ni videla. Usoda pa je očitno vedela, da ju bo nekega dne znova združila.

Po 60 letih sta se namreč znova srečala, med njima pa je spet preskočila iskrica.


In kaj sta storila 88-letni Konrad in 80-letna Mojca? Odločila sta se, da se poročita!

Poroka je le nekaj dni nazaj potekala v Domžalah, kjer sta si obljubila večno zvestobo pred oltarjem.

Ta zgodba je brez dvoma velik dokaz, da za pravo ljubezen nikoli ni prepozno.


Konradu in Mojci želimo srečo na skupni poti, vas pa naproščamo, da ta čudovit primer ljubezni delite naprej še med prijatelje, da bodo tudi oni videli, da se take stvari v resnici dogajajo!

Poglejte si še video posnetek, v katerem so posneli trenutke pred, med in po njuni poroki!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom