VIDEO iz Domžal: Pri 88. letih se je poročil z žensko, ki jo je ljubil v mladosti

Pred vami je še en čudovit dokaz, da za iskreno ljubezen nikoli ni prepozno. Če je ljubezen res prava, si je večno zvestobo vredno potrditi tudi pred oltarjem.

Da ni nikoli zares prepozno za pravo ljubezen, dokazuje tudi resnična zgodba o Konradu in Mojci iz Domžal.

Konrad in Mojca sta bila v mladih letih zaljubljena do ušes, toda Mojca se je morala poročiti z drugim moškim in delo opravljati doma na kmetiji.

Od tistega dneva se s Konradom nikoli več ni videla. Usoda pa je očitno vedela, da ju bo nekega dne znova združila.

Po 60 letih sta se namreč znova srečala, med njima pa je spet preskočila iskrica.


In kaj sta storila 88-letni Konrad in 80-letna Mojca? Odločila sta se, da se poročita!

Poroka je le nekaj dni nazaj potekala v Domžalah, kjer sta si obljubila večno zvestobo pred oltarjem.

Ta zgodba je brez dvoma velik dokaz, da za pravo ljubezen nikoli ni prepozno.


Konradu in Mojci želimo srečo na skupni poti, vas pa naproščamo, da ta čudovit primer ljubezni delite naprej še med prijatelje, da bodo tudi oni videli, da se take stvari v resnici dogajajo!

Poglejte si še video posnetek, v katerem so posneli trenutke pred, med in po njuni poroki!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta