VIDEO: Jan Oblak deklico ganil do solz: Poglej, kako ji je polepšal dan!

Slovenski športniki vedno znova dokažejo, da niso zgolj izjemno talentirani, temveč so tudi ljudje v pravem pomenu besede.

Izjemen človek je tudi najboljši slovenski vratar Jan Oblak, ki je v preteklih dneh eni izmed mladih oboževalk s svojimi dejanji polepšal dan.

Na preteklem treningu v Los Angeles de San Rafaelu je Jan Oblak pristopil do navijačev, v ospredju pa se je znašla deklica, ki je imela veliko želja. Slovenski vratar ji je prav vse želje izpolnil z nasmeškom na obrazu, deklica pa ob čudoviti gesti ni mogla skriti solza sreče.

Jan Oblak se ji je namreč podpisal na dres, se z njo fotografiral, nato se je podpisal še na ovitek njenega mobilnega telefona. S čudovito gesto jo je tako ganil, da je deklica od sreče zajokala.

Atletico Madrid je ob video posnetku na omrežju Twitter zapisal: "Predstavljaje si, da ne bi imeli radi Jana." In res je tako, saj je Jan Oblak že večkrat v preteklosti dokazal, kako izjemen človek je.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Človek z velikim "Č"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot