VIDEO: Jan Plestenjak z Modrijani obkroža Slovenijo. To je njihova nova pesem!

Priljubljeni slovenski glasbeniki so znova združili svoje moči. Lomilec ženskih src Jan Plestenjak je znova v sodelovanju z narodno zabavnim ansamblom Modrijani posnel novo pesem, s katero so prevzeli številne Slovence.

To sicer ni njihovo prvo sodelovanje, saj so v preteklosti skupaj že ustvarjali pesmi.

Tokrat se je Modrijanom in Janu Plestenjaku pridružil še odličen pevec in Janov najboljši prijatelj Zdenko Cotič-Coto. V sodelovanju je tako nastala čudovita romantična skladba z naslovom "Dal bom besedo", za katero je besedilo napisal Jan Plestenjak, glasbo pa sta ustvarila skupaj s Cotom.Jan Plestenjak je novo pesem napovedal že na preteklem koncertu v razprodanih Stožicah, ko je izdal, da je svoje moči znova združil s prijatelji, s katerimi je sodeloval že pri pesmi "En poljub".

Prisluhnite pesmi "Dal bom besedo" Jana Plestenjaka v sodelovanju z izjemnimi Modrijani ter pevcem Cotom. Bo to še ena njihova velika uspešnica, ki bo prevzela Slovence?

Delimo pesem še naprej, da jo slišijo tudi prijatelji!
0
Slavko Štefančič
Pred 22 tedni
Če rad piše pesmi, naj jih kar, petje pa naj prepusti pevcem.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil