VIDEO: Jan Plestenjak z Modrijani obkroža Slovenijo. To je njihova nova pesem!

Priljubljeni slovenski glasbeniki so znova združili svoje moči. Lomilec ženskih src Jan Plestenjak je znova v sodelovanju z narodno zabavnim ansamblom Modrijani posnel novo pesem, s katero so prevzeli številne Slovence.

To sicer ni njihovo prvo sodelovanje, saj so v preteklosti skupaj že ustvarjali pesmi.

Tokrat se je Modrijanom in Janu Plestenjaku pridružil še odličen pevec in Janov najboljši prijatelj Zdenko Cotič-Coto. V sodelovanju je tako nastala čudovita romantična skladba z naslovom "Dal bom besedo", za katero je besedilo napisal Jan Plestenjak, glasbo pa sta ustvarila skupaj s Cotom.Jan Plestenjak je novo pesem napovedal že na preteklem koncertu v razprodanih Stožicah, ko je izdal, da je svoje moči znova združil s prijatelji, s katerimi je sodeloval že pri pesmi "En poljub".

Prisluhnite pesmi "Dal bom besedo" Jana Plestenjaka v sodelovanju z izjemnimi Modrijani ter pevcem Cotom. Bo to še ena njihova velika uspešnica, ki bo prevzela Slovence?

Delimo pesem še naprej, da jo slišijo tudi prijatelji!
0
Slavko Štefančič
Pred 9 tedni
Če rad piše pesmi, naj jih kar, petje pa naj prepusti pevcem.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep