VIDEO: Jana Morelj v solzah: Težka zgodba otroka, ki je ganila Slovenijo!

Radijski voditelj Miha Deželak tudi danes pri dobrodelni akciji Deželak Junak kolesari, da bi s svojim podvigom otrokom iz socialno ogroženih družin pomagal do počitnic in lepšega življenja.

Splet je danes obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo težko zgodbo enega od otrok, ki je bil s strani očeta fizično in spolno zlorabljen.

"Težke zgodbe otrok, ki jih lahko slišite v filmu Dežela Junakov, te bodo povsem pretresle. Pomagajmo malim sončkom, da bodo vsaj poleti okusili kanček sreče in upanja v boljši jutri," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju.


Radio 1, Facebook
Te dni bo ekipa Radia 1 predstavila film Dežela Junakov, pri katerem bodo predstavili tudi številne težke zgodbe otrok iz Slovenije. Prav takšnim želi Miha Deželak s svojo ekipo in pomočjo poslušalcev pomagati do lepšega življenja.

Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919 - pomagajte po svojih najboljših močeh za lepše življenje ogroženih otrok v Sloveniji.
Jutri radijskega voditelja po mnenju mnogih čaka najhujša etapa - skupaj z ekipo se bo povzpel na Krvavec, dan pa bodo vsi skupaj začeli ob 8. uri zjutraj v Ukancu. Prisluhnite ganljivemu odzivu voditeljice Jane Morelj, ko je slišala zgodbo o zlorabljenem dečku iz Slovenije.


Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
S poljubi bi ji solze osušil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje