VIDEO: Jana Morelj v solzah, to je najbolj ganljiv trenutek dobrodelnega maratona

Jutranja ekipa Radia 1 je sodelovala v dobrodelnem maratonu, ki je trajal kar 28 ur. Nastanjeni so bili na Mestnem trgu v Ljubljani, skupaj pa so ob pomoči poslušalcev zbirali sredstva za pomoč družinam v stiski.

Dobrodelni maraton se je zaključil danes zjutraj ob 9. uri, ob točno povedanem prisluženem znesku pa so se jutranji ekipi Radia 1 zarosile oči. Ko so izvedeli, da so s pomočjo poslušalcev in s svojim trdim 28-urnim delom za socialno ogrožene družine zbrali neverjetnih 180.594 EUR, je Jana Morelj zajokala.

Oglejte si ganljive trenutke zaključka dobrodelnega koncerta, ob katerem ti zaigra srce.
0
Sara Kovač
Pred 4 meseci
Čudoviti, saj ni kaj. Vidno izčrpani ob takšnem projektu, ki je rešil marsikatero situacijo. A nekaj ne razumem ljudje. Skrbi vas, ker nekdo stori nekaj namesto drugega. Bolje nihče, po vašem mnenju. Da ne govorim, da razglablajte o inštrumentih. POKLON CELOTNI EKIPI. in velik fuj za komentarje, ki še v dobrodelnosti iščete kitare.
0
Ivan-Ivo Lorber
Pred 4 meseci
Servis državljanom ,naj bi bila država,za stiske državljanov,pa skrbijo dobrodelne organizacije se vidi da je nekaj hudo narobe .HALO POLITIKI
1
Silvester Stallone
Pred 4 meseci
JeklenaPest kitarist igra na kitaro znamke C.F. Martin & Co
-2
JeklenaPest
Pred 4 meseci
Snemalec tega videa je cepljen kot čisto vsi snemalci v tej deželi, isc. bog ne daj, da bi se na posnetku dalo razbrati, na kakšno kitaro je igral kitarist. Ko snemajo kake domače ansamble prav uživam, ko se tega denimo pri harmoniki in pihalnem basu ne da skriti. Kdo bi vedel, kateri kreten si je izmislil te standarde...?
2
Anamarija Turković Jurkošek
Pred 4 meseci
Tudi jaz sem jokala z vami bravo Radio1 in cela Slovenija!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!