VIDEO: Jana Morelj v solzah, to je najbolj ganljiv trenutek dobrodelnega maratona

Jutranja ekipa Radia 1 je sodelovala v dobrodelnem maratonu, ki je trajal kar 28 ur. Nastanjeni so bili na Mestnem trgu v Ljubljani, skupaj pa so ob pomoči poslušalcev zbirali sredstva za pomoč družinam v stiski.

Dobrodelni maraton se je zaključil danes zjutraj ob 9. uri, ob točno povedanem prisluženem znesku pa so se jutranji ekipi Radia 1 zarosile oči. Ko so izvedeli, da so s pomočjo poslušalcev in s svojim trdim 28-urnim delom za socialno ogrožene družine zbrali neverjetnih 180.594 EUR, je Jana Morelj zajokala.

Oglejte si ganljive trenutke zaključka dobrodelnega koncerta, ob katerem ti zaigra srce.
0
Sara Kovač
Pred 5 meseci
Čudoviti, saj ni kaj. Vidno izčrpani ob takšnem projektu, ki je rešil marsikatero situacijo. A nekaj ne razumem ljudje. Skrbi vas, ker nekdo stori nekaj namesto drugega. Bolje nihče, po vašem mnenju. Da ne govorim, da razglablajte o inštrumentih. POKLON CELOTNI EKIPI. in velik fuj za komentarje, ki še v dobrodelnosti iščete kitare.
0
Ivan-Ivo Lorber
Pred 5 meseci
Servis državljanom ,naj bi bila država,za stiske državljanov,pa skrbijo dobrodelne organizacije se vidi da je nekaj hudo narobe .HALO POLITIKI
1
Silvester Stallone
Pred 5 meseci
JeklenaPest kitarist igra na kitaro znamke C.F. Martin & Co
-2
JeklenaPest
Pred 5 meseci
Snemalec tega videa je cepljen kot čisto vsi snemalci v tej deželi, isc. bog ne daj, da bi se na posnetku dalo razbrati, na kakšno kitaro je igral kitarist. Ko snemajo kake domače ansamble prav uživam, ko se tega denimo pri harmoniki in pihalnem basu ne da skriti. Kdo bi vedel, kateri kreten si je izmislil te standarde...?
2
Anamarija Turković Jurkošek
Pred 5 meseci
Tudi jaz sem jokala z vami bravo Radio1 in cela Slovenija!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!