VIDEO: Jana Morelj v solzah, to je najbolj ganljiv trenutek dobrodelnega maratona

Jutranja ekipa Radia 1 je sodelovala v dobrodelnem maratonu, ki je trajal kar 28 ur. Nastanjeni so bili na Mestnem trgu v Ljubljani, skupaj pa so ob pomoči poslušalcev zbirali sredstva za pomoč družinam v stiski.

Dobrodelni maraton se je zaključil danes zjutraj ob 9. uri, ob točno povedanem prisluženem znesku pa so se jutranji ekipi Radia 1 zarosile oči. Ko so izvedeli, da so s pomočjo poslušalcev in s svojim trdim 28-urnim delom za socialno ogrožene družine zbrali neverjetnih 180.594 EUR, je Jana Morelj zajokala.

Oglejte si ganljive trenutke zaključka dobrodelnega koncerta, ob katerem ti zaigra srce.
0
Sara Kovač
Pred 3 meseci
Čudoviti, saj ni kaj. Vidno izčrpani ob takšnem projektu, ki je rešil marsikatero situacijo. A nekaj ne razumem ljudje. Skrbi vas, ker nekdo stori nekaj namesto drugega. Bolje nihče, po vašem mnenju. Da ne govorim, da razglablajte o inštrumentih. POKLON CELOTNI EKIPI. in velik fuj za komentarje, ki še v dobrodelnosti iščete kitare.
0
Ivan-Ivo Lorber
Pred 3 meseci
Servis državljanom ,naj bi bila država,za stiske državljanov,pa skrbijo dobrodelne organizacije se vidi da je nekaj hudo narobe .HALO POLITIKI
1
Silvester Stallone
Pred 3 meseci
JeklenaPest kitarist igra na kitaro znamke C.F. Martin & Co
-2
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Snemalec tega videa je cepljen kot čisto vsi snemalci v tej deželi, isc. bog ne daj, da bi se na posnetku dalo razbrati, na kakšno kitaro je igral kitarist. Ko snemajo kake domače ansamble prav uživam, ko se tega denimo pri harmoniki in pihalnem basu ne da skriti. Kdo bi vedel, kateri kreten si je izmislil te standarde...?
2
Anamarija Turković Jurkošek
Pred 3 meseci
Tudi jaz sem jokala z vami bravo Radio1 in cela Slovenija!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!