VIDEO: Janez Janša napisal pesem o domovini: Z njo na protest vabi Slovence!

Slovenski politik Janez Janša se je v teh dneh podpisal pod pesem, pri kateri je pisal o domoljubju in lepotah naše prelepe Slovenije.

Z njo obenem vabijo na organiziran protest Rešimo Slovenijo, ki se bo jutri, 10. 10. 2019 ob 17. uri odvil na Prešernovem trgu v Ljubljani.

"Kot raj si, domovina, si kot vrt sveta, v glas zvonov rojena, nam ustvarjena," je eden od verzov domovinske pesmi, ki jo je napisal Janez Janša. V pesmi opisuje slovensko lepoto ter čudesa, ki nas obdajajo v naši prelepi Sloveniji.

Ker pa je slovenska oblast po njihovem mnenju vzpostavila sistem prvorazrednih, ki jim je dovoljeno popolnoma vse, s pesmijo vabijo tudi na protest Rešimo Slovenijo.

V pesmi je Janez Janša opeval tudi lepote mnogih slovenskih pokrajin - vse od Gorenjske, Koroške, Bele Krajine pa do Krasa in Istre. Besedilo pesmi je kot že rečeno napisal Janez Janša, video posnetek je pripravila Natalija Filipovič, glas za interpretacijo pesmi pa je "posodil" Bine Matoh.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ris pred hišo napadel žensko, mož ga je zgrabil in vrgel čez dvoriščeVIDEO: Alenka Bratušek z neposrečeno izjavo, Janša se smeji do solzVIDEO: Nenavadna nesreča sredi Trsta, z vozilom se je prevrnil SlovenecMed poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Tomaž Domicelj: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!Mučili so se, da bi odprli pokrov kozarca: Osramotila jih je ženska!Slovenka navdušila na harmoniko: Zaigrala je pesem iz filma Cvetje v jeseni!Nuška Drašček zapela s hrvaško legendo: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!Na plaži posneli nesrečo letala: Pristalo je kar v morju!VIDEO: Čudežni met Luke Dončića, ob zvoku sirene je zadel trojko za zmago!Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!Starejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustvaŽiga Rustja in Gregor Ravnik zapela legendarno slovensko uspešnico "Otroci morja"Posnetek mucke senzacija na spletu: Tako je trenirala za pretep!Voznik spregledal motorista, rešil se je v zadnji sekundiVIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!VIDEO: Hrvaški gasilci črpali vodo iz potopljene barke, javnost se jim posmehujeVIDEO: Nastop, ki je prevzel Slovenijo: Tako so zapeli dve slovenski uspešnici!Nekdanji vojak trenira mačko: Poglej, kakšnih trikov jo je naučil!Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamenZaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!Aligator poskrbel za šok: Tako je pred ribičem ukradel ujeto ribo!Bepop in Gadi zapeli pesem "Ti si moje sonce": Njihov nastop je prava uspešnica!Psička skrivala borovnice, nato jih je pred lastnico izpljunila