VIDEO: Je to najbolj noro odpeljana šikana na reliju? Izšlo se mu je za las...

Vsi tisti, ki uživate ob ogledu reli preizkušenj, boste ob tem posnetku zagotovo prišli na svoj račun. V njem namreč akcije ne manjka, saj je en izmed reli voznikov s svojim dirkalnikom šikano odpeljal na najbolj nor način.

Zahteven del proge je odpeljal s polno hitrostjo, na srečo pa uspel obdržati nadzor nad vozilom.

Iz neznane reli preizkušnje prihaja video posnetek, v katerem je moč videti zares nor odpeljal odsek enega izmed reli voznikov skozi zahtevno šikano, pri kateri je potrebno močno zmanjšati hitrost.

No, če si voznik v video posnetku, potem lahko šikano odpelješ tudi s polno hitrostjo!

Navijači ob progi so na kamero posneli njegovo atraktivno potezo, ko je s polnim plinom odpeljal šikano, ob robu ceste poletel čez jarek, nato pa uspešno obdržal nadzor nad vozilom. To je brez dvoma vožnja, ki si jo velja ogledati večkrat!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Kaj za boga je imela tam za delati tista bala slame??!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo