VIDEO: Je to najbolj noro odpeljana šikana na reliju? Izšlo se mu je za las...

Vsi tisti, ki uživate ob ogledu reli preizkušenj, boste ob tem posnetku zagotovo prišli na svoj račun. V njem namreč akcije ne manjka, saj je en izmed reli voznikov s svojim dirkalnikom šikano odpeljal na najbolj nor način.

Zahteven del proge je odpeljal s polno hitrostjo, na srečo pa uspel obdržati nadzor nad vozilom.

Iz neznane reli preizkušnje prihaja video posnetek, v katerem je moč videti zares nor odpeljal odsek enega izmed reli voznikov skozi zahtevno šikano, pri kateri je potrebno močno zmanjšati hitrost.

No, če si voznik v video posnetku, potem lahko šikano odpelješ tudi s polno hitrostjo!

Navijači ob progi so na kamero posneli njegovo atraktivno potezo, ko je s polnim plinom odpeljal šikano, ob robu ceste poletel čez jarek, nato pa uspešno obdržal nadzor nad vozilom. To je brez dvoma vožnja, ki si jo velja ogledati večkrat!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kaj za boga je imela tam za delati tista bala slame??!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb