VIDEO: Je to sploh mogoče? Deklica pred kamero hranila medveda

Večina se nas zaveda, da so medvedi divje zveri, ki si zaslužijo tudi svoj mir. V njihovo bližino ali prostor ni pametno stopati, nikakor pa teh živali ne smemo hraniti - nikoli namreč ne vemo, kdaj se pripeti nova tragedija.

Z gorske ceste Transfagarašan, ki prečka južni del Karpatov v Romuniji, prihaja video posnetek, ki je zgrozil mnoge!

V posnetku je moč videti prizor, ko je deklica v družbi staršev očitno naletela na enega izmed medvedov. In kaj je ob spodbujanju staršev storila deklica? Medveda je vpričo kamere hranila le nekaj centimetrov vstran, prizor pa je hitro obkrožil splet.

Video posnetek je sicer dokaz, da so lahko tudi omenjene zveri zelo ljubeče in prijazne do ljudi. A je obenem tudi dokaz za trditev, da človeška neumnost resnično ne pozna meja!

Pozor: V kolikor v naravi tudi sami srečate medvede, jih nikar ne hranite. Takšno početje je namreč smrtno nevarno!


Kaj je s slovensko medvedko?


Po tednu dni iskanja lovci še vedno niso našli medvedke z dvema mladičkoma, ki je preteklo soboto napadla in poškodovala 80-letno Slovenko.

V tem času je sicer medvedka razdejala čebelnjak, a odločbe o odstrelu medvedke kljub temu ne bodo podaljšali. V kolikor bi se ta vrnila v bližine hiš in s svojim vedenjem ogrožala ljudi, bodo lovci odločbo za odstrel obnovili. Za zdaj kaže, da je bo medvedka skupaj z mladičkoma ostala varna!
0
Aleša Muršec
Pred 29 tedni
Saj sploh ni dokazov, da je napadla in poškodovala Slovenko.
2
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Slovensko medvedko in dva mala medeka naj pustijo na miru. Življenje samo najde pot...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!