VIDEO: Je to sploh mogoče? Deklica pred kamero hranila medveda

Večina se nas zaveda, da so medvedi divje zveri, ki si zaslužijo tudi svoj mir. V njihovo bližino ali prostor ni pametno stopati, nikakor pa teh živali ne smemo hraniti - nikoli namreč ne vemo, kdaj se pripeti nova tragedija.

Z gorske ceste Transfagarašan, ki prečka južni del Karpatov v Romuniji, prihaja video posnetek, ki je zgrozil mnoge!

V posnetku je moč videti prizor, ko je deklica v družbi staršev očitno naletela na enega izmed medvedov. In kaj je ob spodbujanju staršev storila deklica? Medveda je vpričo kamere hranila le nekaj centimetrov vstran, prizor pa je hitro obkrožil splet.

Video posnetek je sicer dokaz, da so lahko tudi omenjene zveri zelo ljubeče in prijazne do ljudi. A je obenem tudi dokaz za trditev, da človeška neumnost resnično ne pozna meja!

Pozor: V kolikor v naravi tudi sami srečate medvede, jih nikar ne hranite. Takšno početje je namreč smrtno nevarno!


Kaj je s slovensko medvedko?


Po tednu dni iskanja lovci še vedno niso našli medvedke z dvema mladičkoma, ki je preteklo soboto napadla in poškodovala 80-letno Slovenko.

V tem času je sicer medvedka razdejala čebelnjak, a odločbe o odstrelu medvedke kljub temu ne bodo podaljšali. V kolikor bi se ta vrnila v bližine hiš in s svojim vedenjem ogrožala ljudi, bodo lovci odločbo za odstrel obnovili. Za zdaj kaže, da je bo medvedka skupaj z mladičkoma ostala varna!
0
Aleša Muršec
Pred 23 tedni
Saj sploh ni dokazov, da je napadla in poškodovala Slovenko.
2
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Slovensko medvedko in dva mala medeka naj pustijo na miru. Življenje samo najde pot...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni