VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo Ruande

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je bil preteklo nedeljo v Ruandi, kjer se je udeležil posebne slovesnosti. Z njo so obeležili 25. obletnico genocida, tam pa je Juncker poskrbel za novo nevšečnost.

Ko so prižigali bakle, je z ognjem skoraj zanetil prvo damo Ruande Jeannete Kagame in njenega soproga, predsednika Paula Kagameja.

Pri simboličnem prižigu plamenice so gorečo baklo v roke dali tudi Junckerju, nato pa je kmalu zatem skoraj prišlo do prave drame. Predsednik Evropske komisije je gorečo baklo nerodno zasukal, pri tem pa zamahnil proti predsedniku Ruande in njegovi ženi.

Z ognjem je skoraj oplazil obraz prve dame Ruande Jeannete Kagame, a se je na srečo vse izšlo brez hujših posledic.

Poglejte si video posnetek prižiga, ob katerem jo je v teh dneh znova zagodel Jean-Claude Juncker. So ga tudi tokrat dajale težave z išiasom?
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Ne morem razumeti, zakaj jarca zapitega ne odstranijo s prizorišča politike. Mater, sem težko gledal, ko je kujon stari ob vsaki najmanjši priložnosti "degustiral" našo Alenko B....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca