VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo Ruande

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je bil preteklo nedeljo v Ruandi, kjer se je udeležil posebne slovesnosti. Z njo so obeležili 25. obletnico genocida, tam pa je Juncker poskrbel za novo nevšečnost.

Ko so prižigali bakle, je z ognjem skoraj zanetil prvo damo Ruande Jeannete Kagame in njenega soproga, predsednika Paula Kagameja.

Pri simboličnem prižigu plamenice so gorečo baklo v roke dali tudi Junckerju, nato pa je kmalu zatem skoraj prišlo do prave drame. Predsednik Evropske komisije je gorečo baklo nerodno zasukal, pri tem pa zamahnil proti predsedniku Ruande in njegovi ženi.

Z ognjem je skoraj oplazil obraz prve dame Ruande Jeannete Kagame, a se je na srečo vse izšlo brez hujših posledic.

Poglejte si video posnetek prižiga, ob katerem jo je v teh dneh znova zagodel Jean-Claude Juncker. So ga tudi tokrat dajale težave z išiasom?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ne morem razumeti, zakaj jarca zapitega ne odstranijo s prizorišča politike. Mater, sem težko gledal, ko je kujon stari ob vsaki najmanjši priložnosti "degustiral" našo Alenko B....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!