VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo Ruande

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je bil preteklo nedeljo v Ruandi, kjer se je udeležil posebne slovesnosti. Z njo so obeležili 25. obletnico genocida, tam pa je Juncker poskrbel za novo nevšečnost.

Ko so prižigali bakle, je z ognjem skoraj zanetil prvo damo Ruande Jeannete Kagame in njenega soproga, predsednika Paula Kagameja.

Pri simboličnem prižigu plamenice so gorečo baklo v roke dali tudi Junckerju, nato pa je kmalu zatem skoraj prišlo do prave drame. Predsednik Evropske komisije je gorečo baklo nerodno zasukal, pri tem pa zamahnil proti predsedniku Ruande in njegovi ženi.

Z ognjem je skoraj oplazil obraz prve dame Ruande Jeannete Kagame, a se je na srečo vse izšlo brez hujših posledic.

Poglejte si video posnetek prižiga, ob katerem jo je v teh dneh znova zagodel Jean-Claude Juncker. So ga tudi tokrat dajale težave z išiasom?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ne morem razumeti, zakaj jarca zapitega ne odstranijo s prizorišča politike. Mater, sem težko gledal, ko je kujon stari ob vsaki najmanjši priložnosti "degustiral" našo Alenko B....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke