VIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso

Cilla Garden iz Avstralije je že vrsto let zagrižena veganka, vse od leta 2017 pa s svojimi sosedi bije bitko na sodiščih.

Motijo jo namreč vonjave pečenega mesa na žaru, sobivanje s sosedi pa je vsaj po njenih besedah zaradi tega nemogoče.

Sama meni, da je peka mesa na žaru kršenje javnega reda in miru, saj vonjave vdirajo na njeno posestvo in ji tako kvarijo vsakdanjik. Sodišča so njene pritožbe že večkrat zavrnila, Cilla pa kljub temu še vedno vztraja pri svojem - v kolikor je tožba neuspešna, se takoj poda v novo.

Prijazna povabila sosedov za druženje je že večkrat zavrnila, z drugačno mislečimi pa se sploh ne druži. Po opravljenem delu - zaposlena je kot maserka - najraje čas preživi v svojem domu, a ji tam številne težave očitno povzroča vonj zaradi peke mesa na žaru.

Na sodišču ni požela še nobenega uspeha, a je odločna, da se ne bo predala. Zdaj je pripravila celo dokument s 600 stranmi dolgimi pritožbami, z njim pa se bo podala na drugo sodišče.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!