VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!

Včerajšnja nesreča na primorski avtocesti je dodobra ohromila promet, mnogi vozniki pa znova niso upoštevali pravil za vzpostavitev reševalnega pasu za intervencijska vozila.

A med vozniki, ki so reševalni pas vzpostavili, je bilo ob enem izmed prizorov tudi nemalo jeze...

Reševalni pas je ob včerajšnji nesreči na primorski avtocesti vzpostavil tudi voznik tovornjaka Zoran, ki je na družbenem omrežju Facebook delil video posnetek z jasnim sporočilom.

"Reševalni pas ni za priviligirane politike, ampak je narejen za intervencijska vozila. Pravite da ste popolnoma enakopravni. Potem se tako tudi vozite in čakajte kot ostali," je ob posnetku zapisal Zoran. Konvoj vozil, v katerih so bili politiki, je namreč reševalni pas izkoristil za svojo vožnjo.

Politiki izkoristili reševalni pas za svojo vožnjo:


Mnogi so po videnem prepričani, da so politiki očitno bolj pomembni od ponesrečencev in čim hitrejšega prihoda reševalcev na kraj nesreče.

Zakoni pa so jasno napisani - ob prihodu spremljevalnih vozil z rdečimi in modrimi lučmi se morajo vozniki takoj zaustaviti, voznikom omenjenih spremljevalnih vozil pa dati prednost. Vožnjo smejo ostali vozniki nadaljevati šele takrat, ko mimo odpelje zadnje vozilo v koloni.

Ob včerajšnji prometni nesreči na primorski avtocesti je na spletu pristal tudi video posnetek reševalnega vozila, ki se je skozi zastoj prebijalo uspešno.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Vrag si ga vedi, če na vozilu imajo vinjete? Ach, plačamo pa jih itak mi, nujno potrebni gnoj za njih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!