VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!

Včerajšnja nesreča na primorski avtocesti je dodobra ohromila promet, mnogi vozniki pa znova niso upoštevali pravil za vzpostavitev reševalnega pasu za intervencijska vozila.

A med vozniki, ki so reševalni pas vzpostavili, je bilo ob enem izmed prizorov tudi nemalo jeze...

Reševalni pas je ob včerajšnji nesreči na primorski avtocesti vzpostavil tudi voznik tovornjaka Zoran, ki je na družbenem omrežju Facebook delil video posnetek z jasnim sporočilom.

"Reševalni pas ni za priviligirane politike, ampak je narejen za intervencijska vozila. Pravite da ste popolnoma enakopravni. Potem se tako tudi vozite in čakajte kot ostali," je ob posnetku zapisal Zoran. Konvoj vozil, v katerih so bili politiki, je namreč reševalni pas izkoristil za svojo vožnjo.

Politiki izkoristili reševalni pas za svojo vožnjo:


Mnogi so po videnem prepričani, da so politiki očitno bolj pomembni od ponesrečencev in čim hitrejšega prihoda reševalcev na kraj nesreče.

Zakoni pa so jasno napisani - ob prihodu spremljevalnih vozil z rdečimi in modrimi lučmi se morajo vozniki takoj zaustaviti, voznikom omenjenih spremljevalnih vozil pa dati prednost. Vožnjo smejo ostali vozniki nadaljevati šele takrat, ko mimo odpelje zadnje vozilo v koloni.

Ob včerajšnji prometni nesreči na primorski avtocesti je na spletu pristal tudi video posnetek reševalnega vozila, ki se je skozi zastoj prebijalo uspešno.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Vrag si ga vedi, če na vozilu imajo vinjete? Ach, plačamo pa jih itak mi, nujno potrebni gnoj za njih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!