VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na Evroviziji

Včeraj so v oddaji Misija Liverpool člani skupine Joker Out predstavili pesem "Carpe Diem", s katero bodo Slovenijo zastopali na Evroviziji 2023.

Fantje pravijo, da pesem predstavlja mladostno energijo prvega albuma in temnejšega, zrelega ambienta drugega albuma.

Člani skupine Joker Out Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni) so pesem "Carpe Diem" premierno predstavili v oddaji Misija Liverpool, ki jo je vodila Miša Molk.

Glasbo za pesem so napisali člani skupine Joker Out in Žarko Pak, pod avtorja besedila pesmi se podpisuje Bojan Cvjetićanin. Producenta sta Žarko Pak in Američan Todd Burke, ki je v preteklosti poskrbel za številne odmevne rezultate.

Joker Out se bodo na Evroviziji 2023 s pesmijo "Carpe Diem" predstavili v drugem polfinalu, ki bo na sporedu 11. maja 2023. Prisluhnite njihovi novi pesmi, s katero bodo Slovenijo zastopali na letošnji Evroviziji. Vam je pesem všeč?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Je pa že komad od LPS bil boljši. Ne štekam, kdo in zakaj te klince rivle v ospredje, če pa v ničemer ne odstopajo od dna povprečja...
1
Friend420
Pred 2 meseci
Če bomo s tem komadom sploh uspeli prit na zadnje mesto smo dobri. Jao pa tak izbor :(
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!