VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na Evroviziji

Včeraj so v oddaji Misija Liverpool člani skupine Joker Out predstavili pesem "Carpe Diem", s katero bodo Slovenijo zastopali na Evroviziji 2023.

Fantje pravijo, da pesem predstavlja mladostno energijo prvega albuma in temnejšega, zrelega ambienta drugega albuma.

Člani skupine Joker Out Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni) so pesem "Carpe Diem" premierno predstavili v oddaji Misija Liverpool, ki jo je vodila Miša Molk.

Glasbo za pesem so napisali člani skupine Joker Out in Žarko Pak, pod avtorja besedila pesmi se podpisuje Bojan Cvjetićanin. Producenta sta Žarko Pak in Američan Todd Burke, ki je v preteklosti poskrbel za številne odmevne rezultate.

Joker Out se bodo na Evroviziji 2023 s pesmijo "Carpe Diem" predstavili v drugem polfinalu, ki bo na sporedu 11. maja 2023. Prisluhnite njihovi novi pesmi, s katero bodo Slovenijo zastopali na letošnji Evroviziji. Vam je pesem všeč?
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Je pa že komad od LPS bil boljši. Ne štekam, kdo in zakaj te klince rivle v ospredje, če pa v ničemer ne odstopajo od dna povprečja...
1
Friend420
Pred 7 tedni
Če bomo s tem komadom sploh uspeli prit na zadnje mesto smo dobri. Jao pa tak izbor :(
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!