VIDEO: Jože Potrebuješ zapel s hčerama Evo in Petro. Njihov talent te bo navdušil!

Slovenska priljubljena glasbena skupina Čuki je ob svoji 30 letnici obstoja v preteklem novembru 11.11.2018 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma imela poseben koncert, kjer so skupaj z njimi nastopili tudi številni prepoznavni glasbeniki.

Jože Potrebuješ, eden od ustanovnih članov skupine Čuki, je med koncertom najbolj ganljiv dogodek doživel, ko sta skupaj z njim na oder stopili njegovi simpatični hčerki.

Jože Potrebuješ zanju pravi, da imata veliko večji pevski talent, kot ga ima sam. 20-letna Petra in 15-letna Eva sta skupaj z očetom na odru zapeli pesem "Zgodba o prijateljstvu", s pevskim nastopom pa ganili mnoge prisotne.

Starejša Petra je del pesmi odpela tudi v solo izvedbi, pri tem pa jo je vidno dajala trema. Kljub tremi pa je zasijala s svojim pevskim talentom, tako kot je zasijala njena mlajša sestra Eva.Ob koncu pevskega nastopa je trojica požela bučen aplavz vseh zbranih v dvorani, svoj nastop pa so Čuki te dni objavili tudi na spletu.

Prisluhnite, kakšen izjemen pevski talent imata hčerki enega izmed ustanoviteljev glasbene skupine Čuki Jože Potrebuješ!
1
Bina Mesarič
Pred 10 tedni
Bravo, zelo lepo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik