VIDEO: Jože Potrebuješ zapel s hčerama Evo in Petro. Njihov talent te bo navdušil!

Slovenska priljubljena glasbena skupina Čuki je ob svoji 30 letnici obstoja v preteklem novembru 11.11.2018 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma imela poseben koncert, kjer so skupaj z njimi nastopili tudi številni prepoznavni glasbeniki.

Jože Potrebuješ, eden od ustanovnih članov skupine Čuki, je med koncertom najbolj ganljiv dogodek doživel, ko sta skupaj z njim na oder stopili njegovi simpatični hčerki.

Jože Potrebuješ zanju pravi, da imata veliko večji pevski talent, kot ga ima sam. 20-letna Petra in 15-letna Eva sta skupaj z očetom na odru zapeli pesem "Zgodba o prijateljstvu", s pevskim nastopom pa ganili mnoge prisotne.

Starejša Petra je del pesmi odpela tudi v solo izvedbi, pri tem pa jo je vidno dajala trema. Kljub tremi pa je zasijala s svojim pevskim talentom, tako kot je zasijala njena mlajša sestra Eva.Ob koncu pevskega nastopa je trojica požela bučen aplavz vseh zbranih v dvorani, svoj nastop pa so Čuki te dni objavili tudi na spletu.

Prisluhnite, kakšen izjemen pevski talent imata hčerki enega izmed ustanoviteljev glasbene skupine Čuki Jože Potrebuješ!
1
Bina Mesarič
Pred 1 tednom
Bravo, zelo lepo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!