VIDEO: Jože Potrebuješ zapel s hčerama Evo in Petro. Njihov talent te bo navdušil!

Slovenska priljubljena glasbena skupina Čuki je ob svoji 30 letnici obstoja v preteklem novembru 11.11.2018 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma imela poseben koncert, kjer so skupaj z njimi nastopili tudi številni prepoznavni glasbeniki.

Jože Potrebuješ, eden od ustanovnih članov skupine Čuki, je med koncertom najbolj ganljiv dogodek doživel, ko sta skupaj z njim na oder stopili njegovi simpatični hčerki.

Jože Potrebuješ zanju pravi, da imata veliko večji pevski talent, kot ga ima sam. 20-letna Petra in 15-letna Eva sta skupaj z očetom na odru zapeli pesem "Zgodba o prijateljstvu", s pevskim nastopom pa ganili mnoge prisotne.

Starejša Petra je del pesmi odpela tudi v solo izvedbi, pri tem pa jo je vidno dajala trema. Kljub tremi pa je zasijala s svojim pevskim talentom, tako kot je zasijala njena mlajša sestra Eva.Ob koncu pevskega nastopa je trojica požela bučen aplavz vseh zbranih v dvorani, svoj nastop pa so Čuki te dni objavili tudi na spletu.

Prisluhnite, kakšen izjemen pevski talent imata hčerki enega izmed ustanoviteljev glasbene skupine Čuki Jože Potrebuješ!
1
Bina Mesarič
Pred 23 tedni
Bravo, zelo lepo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil