VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca Eme

Zagotovo ste tudi sami že zasledili, da je na spletu po zmagi pesmi "Sebi", s katero bosta Slovenijo na pesmi Evrovizije 2019 predstavila Zala Kralj in Gašper Šantl, pristalo že nemalo parodij.

Pesmi sta se v svoji različici lotila že Tim Kores in Tanja Kocman, zdaj pa je na spletu pristala še ena simpatična priredba v izvedbi dveh legend!

Piskrček sta na spletu pristavila tudi znana slovenska igralca Klemen Slakonja in Jurij Zrnec, ki sta v belih oblačilih poskrbela za svojo priredbo pesmi "Sebi".

S posebno priredbo obenem Klemen Slakonja in Jurij Zrnec vabita na koncert, ki bo v Hali Tivoli potekal 21.3. skupaj z Big Bandom RTV Slovenija.

"Placa bo zadost za vset, prineste s sabo kaj za jest, pridte v Halo Tivoli," se sliši del besedila, ki ga ob Zrnecu zapoje Slakonja. Kmalu zatem pa mu prav Zrnec pojasni, da se datuma na plakatu v resnici niti ne vidi, ker je napisan s premajhno pisavo.

Prisluhnite njuni izvedbi pesmi "Sebi", s katero sta te dni dodobra nasmejala številne Slovence. Bosta Klemen Slakonja in Jurij Zrnec dan polepšala tudi tebi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca