VIDEO: Kakšen prizor iz Hrvaške: Tako je po skalah plezal medved!

Medvedje so v prvi vrsti nočne živali, četudi jih neredko vidimo tudi podnevi. Čeprav medvedje zaradi svoje velikosti izgledajo počasni, pa temu v resnici ni tako.

Tečejo zelo hitro, so izjemni plavalci, več kot odlično pa se izkažejo tudi pri plezanju.

Zadnjo trditev obenem dokazuje tudi video posnetek, ki je v teh dneh nastal pri naših južnih sosedih. V bližini naselja Karlobag na Hrvaškem je voznik Dario Švagelj naletel na prav poseben prizor.

Ob cesti je med vožnjo zagledal medveda, nato svoje vozilo hitro zaustavil in v roke vzel mobilni telefon, da bi prizor posnel.

V posnetku je moč videti rjavega medveda, ki je hotel na drugo stran skalovja. Pogumno se je naslonil na visoko skalo, nato pa pokazal svoje veščine pri plezanju. Poglejte si, kakšen prizor je te dni na Hrvaškem posnel mimoidoči voznik!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Lepa žival. Takšno plezanje pa zahteva tudi veliko telesno moč.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!