VIDEO: Kakšen prizor iz Hrvaške: Tako je po skalah plezal medved!

Medvedje so v prvi vrsti nočne živali, četudi jih neredko vidimo tudi podnevi. Čeprav medvedje zaradi svoje velikosti izgledajo počasni, pa temu v resnici ni tako.

Tečejo zelo hitro, so izjemni plavalci, več kot odlično pa se izkažejo tudi pri plezanju.

Zadnjo trditev obenem dokazuje tudi video posnetek, ki je v teh dneh nastal pri naših južnih sosedih. V bližini naselja Karlobag na Hrvaškem je voznik Dario Švagelj naletel na prav poseben prizor.

Ob cesti je med vožnjo zagledal medveda, nato svoje vozilo hitro zaustavil in v roke vzel mobilni telefon, da bi prizor posnel.

V posnetku je moč videti rjavega medveda, ki je hotel na drugo stran skalovja. Pogumno se je naslonil na visoko skalo, nato pa pokazal svoje veščine pri plezanju. Poglejte si, kakšen prizor je te dni na Hrvaškem posnel mimoidoči voznik!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Lepa žival. Takšno plezanje pa zahteva tudi veliko telesno moč.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem