VIDEO: Kamera ob cesti posnela gnusno dejanje! Kako bi kaznovali tega moškega?

Vsem je še kako dobro znano dejstvo, da je pes človekov najboljši prijatelj. S tem se zagotovo strinjajo mnogi lastniki psov, žal pa na svetu najdemo tudi take, ki kužkov ne bi smeli imeti.

Psi vedno potrebujejo ljubeče lastnike, z nami pa bodo ostali ne glede na to, kaj se zgodi.

Ob težkih trenutkih nam kosmatinci polepšajo in razvedrijo dneve, s svojo prisotnostjo pa na nas vedno pozitivno vplivajo. Žal pa vsi kužki nimajo sreče z lastniki.

To dokazuje tudi nadzorna kamera za promet, ki je v Dallasu posnela naravnost gnusno dejanje enega izmed starejših lastnikov psov. Ta je svoje vozilo preprosto zaustavil, kužka odvrgel ob cesti in nadaljeval svojo pot.

Bi morali takšne lastnike psov kaznovati tudi v Sloveniji? Delimo naprej, če ste tudi sami takega mnenja.
0
Zdravko Planšak
Pred 10 tedni
To je zares žalostno jaz bi tega človeka spustil z helikopterja nekje sredi globokega snega in znajdi se .
0
Hitri Voznik
Pred 10 tedni
JeklenaPest dej zapri že enkrat pa ne komentirej več ker si največja budala med komentatorji!!!!!!
2
Roman M
Pred 11 tedni
Jest ga odpeljem v Kočevski rog ali pa na Severni tečaj, brez vsega...
1
Boris Cuder
Pred 11 tedni
Jeklena Pest Pir bi dobil od mene! Baraba Si nič druzga ne zasluž, kot orng čez roke spustit!
3
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Prasec. Niti tega ni privoščil kužku, da bi mu snel ovratnico. Uh, da mi taki pride na pešico...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo