VIDEO: Kamera ob cesti posnela gnusno dejanje! Kako bi kaznovali tega moškega?

Vsem je še kako dobro znano dejstvo, da je pes človekov najboljši prijatelj. S tem se zagotovo strinjajo mnogi lastniki psov, žal pa na svetu najdemo tudi take, ki kužkov ne bi smeli imeti.

Psi vedno potrebujejo ljubeče lastnike, z nami pa bodo ostali ne glede na to, kaj se zgodi.

Ob težkih trenutkih nam kosmatinci polepšajo in razvedrijo dneve, s svojo prisotnostjo pa na nas vedno pozitivno vplivajo. Žal pa vsi kužki nimajo sreče z lastniki.

To dokazuje tudi nadzorna kamera za promet, ki je v Dallasu posnela naravnost gnusno dejanje enega izmed starejših lastnikov psov. Ta je svoje vozilo preprosto zaustavil, kužka odvrgel ob cesti in nadaljeval svojo pot.

Bi morali takšne lastnike psov kaznovati tudi v Sloveniji? Delimo naprej, če ste tudi sami takega mnenja.
0
Zdravko Planšak
Pred 2 tedni
To je zares žalostno jaz bi tega človeka spustil z helikopterja nekje sredi globokega snega in znajdi se .
0
Hitri Voznik
Pred 2 tedni
JeklenaPest dej zapri že enkrat pa ne komentirej več ker si največja budala med komentatorji!!!!!!
2
Roman M
Pred 2 tedni
Jest ga odpeljem v Kočevski rog ali pa na Severni tečaj, brez vsega...
1
Boris Cuder
Pred 2 tedni
Jeklena Pest Pir bi dobil od mene! Baraba Si nič druzga ne zasluž, kot orng čez roke spustit!
3
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Prasec. Niti tega ni privoščil kužku, da bi mu snel ovratnico. Uh, da mi taki pride na pešico...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!