VIDEO: Kamere posnele junaško dejanje: Ujel je malčico, ko je padla z balkona!

Zagotovo vsak izmed nas pozna rek, da se nekdo znajde ob pravem času na pravem mestu.

Tako je bilo te dni tudi v Turčiji, ko je zahvaljujoč svojemu posredovanju 17-letni najstnik čez noč postal heroj.

17-letni najstnik Feuzi Zabaat je v turškem mestu Istanbul med delom opazil, da na okenski polici v drugem nadstropju sedi mala deklica. Postal je zaskrbljen, njegova skrb pa se je kmalu izkazala za upravičeno!

Deklica je namreč padla z okenske police, mladenič pa se je hitro postavil pod okno in jo ujel, še preden je deklica padla na tla. Mala Dora - tako je ime deklici - je nesrečo po zaslugi pogumnega najstnika odnesla brez poškodb.

Do incidenta je prišlo po tem, ko je njena mama v kuhinji pripravljala kosilo. Turški mediji obenem poročajo, da so starši deklice najstnika denarno nagradili.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Poba sicer ni bil prav spreten, srčen in hraber pa. Bravo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!